MİT'çinin Vurduğu Eşi Organlarıyla Üç Kişiye Hayat Verdi - Son Dakika
Güncel

MİT'çinin Vurduğu Eşi Organlarıyla Üç Kişiye Hayat Verdi

MİT\'çinin Vurduğu Eşi Organlarıyla Üç Kişiye Hayat Verdi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, çalıştığı MİT'ten emekli olmak için dilekçe veren Kenan Şen'in vurduğu eşi 37 yaşındaki Seçil Şen'in dün gece beyin ölümü gerçekleşti.

12.11.2015 10:08  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, çalıştığı Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan (MİT) emekli olmak için dilekçe veren Kenan Şen'in, vurduğu eşi 37 yaşındaki Seçil Şen'in dün gece beyin ölümü gerçekleşti. Ailesinin izin vermesi sonucu talihsiz kadının karaciğeri ile iki böbreği organ bekleyen üç kişiye hayat verecek. Kenan Şen aynı olayda 10 yaşındaki kızı Eda'yı da vurduktan sonra intihar etmişti. Gemlik İlçesi Dr. Ziya Kaya Mahallesi 4 Nolu Aralık Sokak'ta geçtiğimiz Pazar gecesi, görev yaptığı Erzurum'dan tayini İzmir'e çıkan ve yeni görev yerinde emeklilik dilekçesini veren Kenan Şen, kaldığı kayınpederi Osman Sever'in evinde, kızı Eda'yı öldürüp, eşi Seçil Şen'i de göğsüne ateş ettikte sonra yaşamına son verdi. Kenan Şen silahının yanına 'Bu depresyon beni bir türlü bırakmıyor. Çok üzgünüm affedin' notunu bırakmıştı.

Kenan Şen ile Gazi İlkokulu'nda okuyan Eda Şen'in cenazeleri, pazartesi günü Gemlik'te toprağa verilirken, sevk edildiği Bursa Muradiye Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan ve göğsündeki kurşun çıkartılan Seçil Şen'in dün gece beyin ölümü gerçekleşti. Bunun üzerine, Organ Nakli Bursa Bölge Sorumlusu Dr. Yavuz Selim Çınar, Seçil Şen'in ailesiyle görüşerek organlarını bağışlaması konusunda ikna etti. Dün gece Muradiye Devlet Hastanesi'nde gerçekleşen operasyon ile Seçil Şen'in karaciğeri Bursa Acıbadem Hastanesi'nde, iki böbreği ise Balıkesir ve İzmir'de organ bekleyen üç hastaya nakledilmek üzere gönderildi. Organ Nakli Bursa Bölge Sorumlusu Dr. Yavuz Selim Çınar, organ nakli için görüştüğümüz Seçil Şen'in ailesi, en acı günlerinde önemli karar alarak bağışa onay verdiler. Böylece organ bekleyen üç hastayı sağlığına kavuşturacaklar. Karaciğer Bursa'da bekleyen bir hastamıza nakledilecek. Böbreğin bir tanesi Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde, diğeri ise acil çağrıyla organ bekleyen İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir hastaya nakledilecek. " dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MİT'çinin Vurduğu Eşi Organlarıyla Üç Kişiye Hayat Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement