Bursagaz Öğrencileri Doğalgaz Konusunda Bilgilendiriyor - Son Dakika
Ekonomi

Bursagaz Öğrencileri Doğalgaz Konusunda Bilgilendiriyor

Bursagaz Öğrencileri Doğalgaz Konusunda Bilgilendiriyor

Bursagaz, çocukları doğalgaz konusunda bilgilendiriyor.

03.04.2015 11:32

Bursagaz, çocukları doğalgaz konusunda bilgilendiriyor.

Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla Türkiye'de enerji sektörüne katma değer sağlayan EWE AG'nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, öğrencileri küçük yaşta doğalgaz konusunda bilgilendirmek için çeşitli eğitim programları düzenliyor. Bursagaz Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, 'Okullarda Doğalgaz Bilinçlendirme Sunumları'na geçtiğimiz günlerde başladı. Bursa genelinde 2014 - 2015 eğitim-öğretim yılı ikinci dönemi için hazırlanan eğitim sunumlarında öğrencilere, 'doğalgaz nedir, doğalgazın özellikleri ve üstünlükleri, doğalgazın kullanım alanları, doğalgaz kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar ve evimizde gaz kokusu hissettiğimizde neler yapmamız gerekir' konularında bilgiler verildi.

Öğrencilere doğalgazın doğru ve güvenli kullanımıyla ilgili bilgilendirici materyaller dağıtıldı. Yapılacak eğitimler hakkında bilgiler veren Bursagaz Pazarlama Yöneticisi Çetin Sabırlı, eğitim sunumlarının ilk aşamasında Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım, Gürsu, Kestel ve Mudanya ilçeleri ile lisans alanına dahil olan İznik ilçesinde olmak üzere toplam 7 ilçede bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yapacaklarını aktardı.

Okullarda doğalgaz bilinçlendirme çalışmalarını Bursa İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri'nin desteği ile Bursagaz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her yıl düzenli olarak yürüttükleri kaydeden Sabırlı, okullarda doğalgaz sunumlarının her eğitim-öğretim yılında artarak devam edeceğini söyledi. Sabırlı, bu yılki ilk sunumlarını Şehit Doğan Sevinç İlköğretim Okulu ve Ortaokulu ile Mudanya Mürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirirken, programa ev sahipliği yapan okul müdürü ve öğretmenlerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bursagaz Öğrencileri Doğalgaz Konusunda Bilgilendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement