Büyük Bayındır Buluşması - Son Dakika
Yerel

Büyük Bayındır Buluşması

Büyük Bayındır Buluşması

AK Parti Bayındır İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “Büyük Bayındır Buluşması” etkinliğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar konuk olarak katıldı.

29.03.2014 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bayındır İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen "Büyük Bayındır Buluşması" etkinliğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar konuk olarak katıldı. Ünlü pop sanatçısı Zeynep Dizdar'ın konser verdiği geceye binlerce Bayındır'lı katıldı.

AK Parti Bayındır İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen "Büyük Bayındır Buluşması" organizasyonuna AK Parti Genel Başkan yardımcısı Nükhet Hotar ve birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcileri de katıldı. Profesör Doktor Hotar'ı; Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Bayındır AK Parti İlçe Başkanı Uğur Demirezen karşıladı. Ünlü pop sanatçısı Zeynep Dizdar'ın yüksek tempolu sahne performansı konser alanına akın eden yaklaşık Sekiz Bin Bayındır'lıya unutulmaz bir gece yaşattı.

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Profesör Doktor Nükhet Hotar; aralarında, Bayındırlı hayırsever iş adamı Sadık Susamcıoğlu, Bayındır Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Akdeniz, Bayındır Süsbir Başkanı Mehmet Çıplaklı, Bayındır Ticaret Odası Başkanı Adnan İnanır, Bayındır Muhtarlar Birliği Başkanı İsmail Ekeroğlu, Bayındır Damızlık Birliği Başkanı Alaattin Helvacıoğlu, Bayındır Şöförler Odası Başkanı Davut Sakarsu, Bayındır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İzzet Daşdı, Bayındır Esnaf ve Kredi Kooperatifi Başkan Vekili Ahmet İnceoğlu, Bayındır Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Tarık Karabulut, Bayındır Tariş Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Hilmi Özçiftçi, Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ersemerci bulunduğu bir kısım sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi. Hotar STK temsilcileriyle Bayındır Belediyesine Bağlı Hangar Restoranda yemekli toplantı gerçekleştirdi. Toplantı da; Bayındır'a gelecek dönem yapılması planlanan yatırım ve projelerle ilgili STK'ların da dahil edilmesi ve beraber hareket edilmesi konuşuldu.

Bayındır Cumhuriyet Meydanı'nda,"Büyük Bayındır Buluşması" gecesinde vatandaşlara hitap eden Hotar; Bayındır'ın geçtiğimiz dönem çalışmalarıyla örnek olduğunu, İzmir'deki büyük değişime önayak olacağının işaretini coşku dolu gecede belli ettiğinin altını çizerek "İzmir Türkiye'ye lazım önemli bir kenttir. İzmir'in bu makus kaderinden kurtulması için Türkiye'de ulaşım, iletişim gibi en önemli sorunları çözmüş en çalışkan Bakanı Binali Yıldırım aday oldu. Aynı şekilde Bayındır'da AK Partili Belediye olmanın farkını göstererek İzmir'in bütün İlçelerine örnek olmuştur. İzmir'de bu dönem gerçekleşecek olan büyük değişimin sinyallerini bu akşam bu meydan göstermiştir. Daha iyi, modern bir İzmir ve Bayındır için AK Parti farkını gösterecektir." dedi.

Hotar daha sonra sahneye Bayındır Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş, İlçe Başkanı Uğur Demirezen ve Belediye Meclis üyesi Adaylarını da çağırarak fotoğraf çekildi.

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Profesör Doktor Nükhet Hotar'ın konuşmasının ardından sahneye çıkan Pop yıldızı Zeynep Dizdar, bir birinden güzel Hit şarkılarıyla, binlerce kişilik kalabalığı coşturdu. Konserin devamında; yeniden sahneye çıkan, Başkan Kertiş; sanatçı Dizdar'a çiçek takdim ederek; " Zeynep dizdar kardeşimizin katılımı bizi onurlandırmıştır. Kendisini bu güzel performansından dolayı kutluyor, sanat yaşamında başarılarının devamını diliyorum." Dedi. Başkan Kertiş konuşmasını "Bu kalabalık bize kazanma enerjisi veriyor." diyerek tamamladı.

Konser alanını dolduran binlerce kişi Zeynep Dizdar'ın; kurulan dev sahnedeki performansıyla coştukça coştu. Işık ve ses sistemlerinin yanı sıra havai fişek gösterileri de gecenin etkileyici görüntülerindendi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyük Bayındır Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement