Büyükşehir'den Akseki'de Asfalt Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Akseki'de Asfalt Seferberliği

Büyükşehir\'den Akseki\'de Asfalt Seferberliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Akseki ilçe merkezindeki caddeleri sıcak asfaltla buluşturuyor.

05.08.2015 15:36

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Akseki ilçe merkezindeki caddeleri sıcak asfaltla buluşturuyor. Toplam 2,5 kilometre uzunluğundaki asfalt çalışması kapsamında Akseki caddeleri ilk kez modern ve kaliteli ulaşımla tanışıyor. Çalışmaların 1 kilometrelik kısmı tamamlandı. Aralıksız devam eden çalışmalarda toplam 3 bin 600 ton sıcak asfalt kullanılacak.

GRUP YOLU ASFALTLANDI

Ekipler, Akseki ilçesine bağlı Hocaköy, Kepez ve Kepezbeleni grup yolunda asfalt çalışması yaptı. Toplam 9 kilometre uzunluğunda olan grup yolunun bozulan kısımları sökülerek tekrar onarılırken yol kenarları temizlendi. Filler adı verilen malzeme ile dolgu çalışması yapılan yol, uzun ömürlü olması için sulanarak silindir vasıtası ile sıkıştırıldı. Hocaköy, Kepez ve Kepezbeleni grup yolu bakım onarımın ardından satıh kaplama asfalt ile kaplandı. Ayrıca Büyükşehir ekipleri, Akseki'nin Taşlıca, Çukurköy, Çaltılıçukur mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda da asfalt hazırlık çalışması yapılıyor. 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun bozulan kısımları sökülerek tekrar onarılacak ve satıh asfalt ile kaplanarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal ve Büyükşehir Belediyesi Akseki Hizmet Birimi Koordinatörü İbrahim Özkan çalışmalarını yerinde inceleyerek, görevlilerden bilgi aldı.

AKSEKİ'DE İLK KEZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla çalışmaları gerçekleştirdiklerini aktaran İsa Akdemir, "Akseki'nin uzun yıllardır süregelen su sorunu geçen yıl çözülmüştü. Akseki caddeleri bu yıl ilk defa sıcak asfaltla buluşuyor. Büyükşehir Yasası'nın mimarı olan Başkanımız Sayın Menderes Türel, özellikle ilçelere ve kırsala büyük önem veriyor. İlimizin doğusunda ve batısında kurduğumuz yeni asfalt tesisleri ile bütün ilçelerimizi asfaltla buluşturmaya çalışıyoruz. Asfalt çalışmamız Akseki'ye hayırlı olsun" dedi.

İLK DEFA HİZMET GELİYOR

Akseki'ye ilk defa hizmet geldiğini ifade eden Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, "İlçemize ilk sıcak asfaltı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptı. 30 yıllık su sorunumuzu da çözmüştü. Hizmet böyle olur. Çok teşekkür ediyoruz. Bu hizmetlerin başkanlığım döneminde gelmesinden büyük kıvanç duyuyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Akseki'de Asfalt Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement