Büyükşehir Didim'e Takıldı 1-1 - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Didim'e Takıldı 1-1

Büyükşehir Didim\'e Takıldı 1-1

Ligde ilk üç haftada aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğunda oturan Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Didim Belediyespor ile karşılaştı.

13.10.2014 09:33  Güncelleme: 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelenin ikinci yarısında Oğuzhan'ın golüyle eşitliği sağlayan yeşil-beyazlılar, öne geçme fırsatlarını değerlendiremeyince liderlik koltuğunu Atillaspor'a kaptırdı.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta 3. Lig mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Didim Atatürk Stadı'nda Didim Belediyespor'un konuğu oldu. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. İlk 10 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada ilk etkili atak 11. dakikada konuk ekipten geldi. Serkan Gaşi'nin kullandığı kornerde defans topu uzaklaştırdı. Topu iyi takip eden Samet'in ceza sahası dışından gelişine vuruşunda top az farkla auta gitti. Ev sahibi Didim 14. dakikada golü buldu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Mohammed Sumaıle takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonrada ataklar geliştiren Didim'de Sercan'ın 22. dakikada ceza sahası dışından sert şutunu kaleci son anda kurtardı. Golden sonra beraberlik için bastıran Manisa Büyükşehir Belediyespor, Oğuzhan ve Samet ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk Büyükşehir Belediyespor daha istekli başladı. Oyunu kendi yarı sahası içerisinde kabul eden Didim karşısında baskılı bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar 67. dakikada istediği golü buldu. Süleyman'ın kullandığı serbest vuruşta Cüneyt topa dokundu, kaleciden dönen topu iyi takip eden Oğuzhan durumu 1-1 yaptı. Golden sonra da baskılı oyununu sürdüren konuk Manisa Büyükşehir Belediyespor, oyunu rakip yarı sahaya yıktı. Oğuzhan ve Cüneyt ile önemli ataklar geliştiren yeşil-beyazlılar öne geçme fırsatlarını değerlendiremedi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1 sona erdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor bu sonuçla liderlik koltuğunu İzmir ekibi Atillaspor'a kaptırdı.

Yönetim Kurulu ve Taraftarlar Yalnız Bırakmadı

Manisa Büyükşehir Belediyespor'u, Didim deplasmanında yönetim kurulu ve taraftarlar yalnız bırakmadı. Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve yönetim kurulu karşılaşmayı Manisa'dan gelen 100 kişilik taraftar grubuyla birlikte izledi. Taraftarlar maç boyunca takımlarına büyük destek verdi.

Telafi Edeceğiz

Mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, "Kazanabileceğimiz bir maçtı. Pozisyonları değerlendiremedik. İki haftadır iyi oynamıyoruz. Ancak içerde oynayacağımız Balıkesir maçını kazanarak bu puan kaybını telafi edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Didim'e Takıldı 1-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement