Büyükşehir Gönülleri Fethediyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Gönülleri Fethediyor

Büyükşehir Gönülleri Fethediyor

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla il genelinde yaşayan her vatandaşın en iyi hizmeti alması için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de İbrahim Yoltaş’a, Demirci ilçesinde Halime Gedik ve Mustafa Temiz’e akülü araç hediye etti.

06.08.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla il genelinde yaşayan her vatandaşın en iyi hizmeti alması için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de İbrahim Yoltaş'a, Demirci ilçesinde Halime Gedik ve Mustafa Temiz'e akülü araç hediye etti. Kendilerine gösterilen ilgiden mutluluk duyduklarını ifade eden vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin gösterdiği ilgi ve yardımlarla engelli vatandaşlar toplum akışına dahil ediliyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, her vatandaşın sosyal hayata katılımını amaçladığını belirten Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci ihtiyaç sahiplerine yapılan tespitler sonucu akülü araç hediye ettiklerini belirtti. Çevirmeci, Alaşehir ilçesinde Koordinatör Şube Müdürü Mustafa Aksakal ile birlikte yürüme ve konuşma engeli olan İbrahim Yoltaş'a akülü tekerlekli sandalyeyi teslim ettiklerini söyledi. Yoltaş'ın mutluluktan ağladığını belirten Çevirmeci, Büyükşehir Belediyesi'nin engelli vatandaşlara yönelik organizasyonların her zaman içerisinde olacağını söyledi.

DEMİRCİ DE MUTLU OLDU

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Demirci'de de tespitler sonucu iki engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalyenin hediye edildiğini söyledi. Demirci Koordinatör Şube Müdürü Kazım Aysan'la birlikte vatandaşları ziyaret eden Çevirmeci, İcikler Mahallesinde ikamet eden Halime Gedik ve ailesiyle uzun süre sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine destek olarak büyük mutluluk yaşattığını söyleyen Halime Gedik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Daha sonra Demirci Koordinatörlüğü'nde Mustafa Temiz isimli vatandaşa da akülü tekerlekli sandalye armağan edildi. Temiz de kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Gönülleri Fethediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement