Büyükşehir'in Karatecileri Yine Zirvede - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'in Karatecileri Yine Zirvede

Büyükşehir\'in Karatecileri Yine Zirvede

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate takımı, Denizli'de gerçekleştirilen '20. Uluslararası Karate Şampiyonası'nda Bursa'nın gururu oldu.

06.09.2013 11:45  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyespor Kulübü karate takımı, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bursalı karateciler, 800 sporcunun katıldığı turnuvanın 1. turunda İstanbul, 2. turunda Konya ve 3. turunda da Denizli'yi yenerek finale yükseldi. Finalde ise İzmir takımını eleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, şampiyonayı birinci tamamladı.

Ferdi kategorilerde ise gençlerde Murat Kaya 61 kg'da birinci, Ali Yıldız 76 kg'da birinci, ümit kategorisinde Mustafa Budak 70 kg'da ikinci, Ömer Bayırlı 55 kg'da üçüncü, Doğan Budak 61 kg'da üçüncü ve Mustafa Yıldız da 52 kg'da üçüncü oldu.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate Baş Antrenörü Mehmet Akif Gürbüz, takımın başarısından dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, turnuvanın 13-15 Eylül tarihlerinde Kocaeli'nde yapılacak 'Ümit genç 21 yaşaltı Türkiye Karate Şampiyonası' ile 'Dünya Şampiyonası' milli takım seçmelerine de hazırlık niteliği taşıdığını anlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'in Karatecileri Yine Zirvede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement