Büyükşehir'le Kültür Yolculuğu Başladı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'le Kültür Yolculuğu Başladı

Büyükşehir\'le Kültür Yolculuğu Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya projesinin büyük ilgi görmesinin ardından, ’Haydi Kadınlar İlçelere’ projesi de start aldı.

28.09.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı 'Haydi Kadınlar Manisa'ya projesinin büyük ilgi görmesinin ardından, 'Haydi Kadınlar İlçelere' projesi de start aldı. 'Haydi Kadınlar İlçelere' projesi ile Gölmarmara ilçesinde ikamet eden kadınlar, Salihli ilçesine kültür yolculuğu yaptı. Projeyle birlikte 17 ilçede yaşayan kadınların Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere götürüleceği ve böylece il genelinde birliktelik oluşturmayı hedeflediği belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Haydi Kadınlar Manisa'ya projesiyle, Manisa'yı gezip görme fırsatı bulamayan bir çok kadın, hayatında ilk kez Manisa'nın tarihi ve turistik mekanlarını gezme olanağına erişti. Bu projenin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi "Haydi Kadınlar İlçelere" projesinin de startını verdi. Bu kapsamda Gölmarmaralı kadınlar, Salihli ilçesine kültür turuna çıktı. Salihli ilçesini gezip göremeyen birçok kadın, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin koordinasyonu ile Salihli Belediyesi Kent Müzesi, Adala Mahallesinde bulunan Atatürk Evi ve Nahiye Binası, Adala Kanyonu, Kurşunlu Kaplıcaları ile "Senin Gözünden Salihli" fotoğraf sergisini ziyaret etme fırsatını buldu. Projeyle birlikte Gölmarmara ilçesinde yaşayan kadınlar Salihli'yi yakından tanıma olanağını da yakaladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kadınlara yönelik olarak gerçekleştirdiği projelerin, kadınları geliştirdiğini ve tarihi-turistik mekanları öğrenme fırsatı yarattığını dile getiren Gölmarmaralı kadınlar, kendilerine rehberlik eden Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu'na ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. "Haydi Kadınlar İlçelere" projesinin, 17 ilçedeki kadınlara yönelik olarak gerçekleştirileceği aktarıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'le Kültür Yolculuğu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement