Antalya Büyükşehir Zabıtası, Çiçeklerle Vatandaştan Özür Diledi - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Zabıtası, Çiçeklerle Vatandaştan Özür Diledi

Antalya Büyükşehir Zabıtası, Mevlana Kavşağında vatandaşlara bilgilendirme broşürü ve çiçek dağıtarak, çalışmalar nedeniyle verilen rahatsızlıktan dolayı özür diledi.

27.01.2015 14:59  Güncelleme: 12:50

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, Mevlana Kavşağı'nda vatandaşlara bilgilendirme broşürü ve çiçek dağıtarak, çalışmalar nedeniyle verilen rahatsızlıktan dolayı özür diledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin, Adnan Menderes Bulvarı'nı Kızılırmak Caddesi'ne üstten bağlayacak köprülü geçiş inşaatı nedeniyle trafiğe kapatılan Mevlana Kavşağı'nda çalışmalar devam ediyor.

Büyükşehir Zabıtası, kavşak çalışmaları nedeniyle verilen rahatsızlıktan dolayı sürücülere çiçek vererek, verilen rahatsızlıktan dolayı özür diledi. Sürücülere bilgilendirme broşürleri dağıtan zabıtalar, alternatif güzergahlar hakkında bilgiler verdi.

Vatandaşlar, belediyenin çiçekli özrünü hoş bir davranış olarak nitelendirdi. Vatandaşlar, çalışmalarından ve alternatif ulaşım hatlarından ön bilgilerinin olduğunu ifade etti.

Sürücüler, gazete ilanları, evlerine gelen mektuplar, yönlendirme levhaları ile çalışmalar ve güzergahlar konusunda yeterince bilgi sahibi olduklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Zabıtası, Çiçeklerle Vatandaştan Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement