Herkes Çağatay Ulusoy'un Yeni Sevgilisi Duygu Sarışın'ı Merak Ediyor - Son Dakika
Magazin

Herkes Çağatay Ulusoy'un Yeni Sevgilisi Duygu Sarışın'ı Merak Ediyor

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un, gönlünü rol arkadaşı Duygu Sarışın'a kaptırması gündeme bomba gibi düştü. Ulusoy'un kalbini çalan Sarışın'ın kim olduğu merak konusu oldu.

24.02.2017 09:08  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un gönlünü rol arkadaşına kaptırması gündeme bomba gibi düştü. "İçerde" dizisinde Sema komseri canlandıran Duygu Sarışın ile birlikte olan Ulusoy'un gönlüne kaptırdığı bu güzelin kim olduğu merak konusu oldu.

ÇAĞATAY ULUSOY GÖNLÜNÜ ROL ARKADAŞINA KAPTIRDI

'İçerde' dizisinin başrolü ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un sevgilisinin kim olduğu merak konusuydu. Adı yıllar önce Serenay Sarıkaya ve daha sonra da Amerikalı genç model Taylor Marie Hill'le anılan Çağatay Ulusoy son olarak Diyar Onar ile anılmıştı. Çağatay Ulusoy ile sosyetik güzel Diyar Onar'ın başlayan arkadaşlığın aşka dönüştüğü iddia edilmişti.


DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın 24 Kasım 1987 İzmir doğumlu.1.70 boyunda ve 56 kilo olan Duygu Sarışın, Akrep burcu, gözleri kahverengi. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamladı. İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü'nde dersler alan Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptı.


DUYGU SARIŞIN PEK ÇOK DİZİDE ROL ALDI

2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım attı. İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol aldı. Show Tv ekranlarında yayınlanan 'İçerde' dizisinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Duygu Sarışın dizide Sema karakterini canlandırıyor.



Herkes Çağatay Ulusoy\'un Yeni Sevgilisi Duygu Sarışın\'ı Merak Ediyor

Son Dakika Magazin Herkes Çağatay Ulusoy'un Yeni Sevgilisi Duygu Sarışın'ı Merak Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement