Çakır Ailesinin Mutlu Günü - Son Dakika
Magazin

Çakır Ailesinin Mutlu Günü

Çakır Ailesinin Mutlu Günü

Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Turan Çakır’ın oğlu Burhan Çakır, hayatını Çağla Haberal ile birleştirdi.

27.09.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Turan Çakır'ın oğlu Burhan Çakır, hayatını Çağla Haberal ile birleştirdi.

Suada Aquapark'ta düzenlenen nikah törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, iş adamları, bürokratlar, gelin ve damadın yakınları katıldı.

Burhan Çakır ile Çağla Haberal'ın nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kıyarken, nikah şahitliğini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İş adamı Cemal Yeşilyurt, eski Milletvekili Musa Uzunkaya, SAMGAZ Genel Müdürü Kenan Şara, Dilan Güleç ve Ergün Tuncer yaptı. Nikah törenine katılan davetlileri eşi ile birlikte kapıda karşılayan Başkan Vekili Turan Çakır'ın mutluluğu ise gözlerden kaçmadı.

Nikaha katılan Başkan Yılmaz yaptığı konuşmasında, "Nikahta keramet vardır, derler. Haberal ve Çakır ailesine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Haberal ve Çakır ailelerinin bu nikah dolayısıyla kurulacak olan akrabalığını ömür boyu hayırlı ve uğurlu olmasını bütün içtenliğimle diliyorum. Çünkü nikah beraberinde iki ayrı ailenin akrabalığını gerçekleştirir ve bu akrabalık ömür boyu hayatın güzelliklerini paylaşarak ve zorluklarını paylaşarak devam eder. Allah'tan bu beraberliğin hayırlı ve uğurlu olmasını niyaz ediyorum" dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasının ardından nikahı kıydı. Çifte mutluluklar dileyen Yılmaz, evlilik cüzdanını İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un vermesini istedi. Başkan Tok da çifte evlilik cüzdanını vererek mutluluklar diledi. Nikah işlemi sonrasında hatıra fotoğrafı çektirildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Çakır Ailesinin Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement