Çakma Bingöllü Kenan, Ahmet Hakan'la Dalga Geçti - Son Dakika
Güncel

Çakma Bingöllü Kenan, Ahmet Hakan'la Dalga Geçti

Twitter'da Bingöllü Kenan adıyla Twitter hesabı açan Furkan Duman, köşe yazısında kendisine yer veren Ahmet Hakan'a mention atarak dalga geçti.

06.09.2014 10:34  Güncelleme: 10:49

'Bingöllü Kenan' adıyla tanınan çete lideri Kenan Y., içinde ruhsatsız silahların bulunduğu zırhlı araçla yakalanınca gözaltına alınmıştı. Olay sonrası Twitter'da 'Bingöllü Kenan ' adı ile hesap açan Furkan Duman adını 'Eski Bingöllü Kenan' olarak değiştirdi.

TAKİPÇİ SAYISIYLA ŞAŞIRTTI

Sultaybeyli'nde esnaftan haraç topladığı iddia edilen Kenan Y.'nin fotoğraflarının hem gazetelerde hem de internet sitelerinde çıkması sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Twitter'da Kenan Y. adına açılan 'Bingöllü Kenan' isimli hesap kısa sürede ulaştığı takipçi sayısıyla herkesi şaşırttı.

"GÜZEL TROLLEDİM"

Zaman zaman ünlü isimlerle atışan Bingöllü Kenan'a Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da köşesinde yer vermişti. Ancak açılan hesapla ilgili gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Kenan Y.'nin gözaltına alınması sonrası hesabı açan Furkan Duman "Valla ne yalan söyleyeyim güzel trolledim" diyerek binlerce takipçisini hayal kırıklığına uğrattı.

AHMET HAKAN'LA DALGA GEÇTİ

Paylaşımlarına Furkan Duman ismiyle devam eden kişi şimdi de kendisine köşe yazısında yer veren Ahmet Hakan'ı da diline doladı. Twitter'dan Hakan'a mention atan Duman "Bu da beni gerçek sanıp köşe yazısında yazmıştı" ifadelerine yer verdi.

Ahmet Hakan köşe yazısında yer verdiği Bingöllü Kenan'la ilgili şu ifadelere yer vermişti: "Eski tip Mercedes'i, belinde tabancası, beyaz gömleği, ilginç saç tıraşı, delirmiş gibi bakan gözleriyle... Âlemde kendisine yer açmak isteyen 'Bingöllü Kenan', âlemin resmen maskarası haline gelmiş. 'İletişim çağı' böyledir işte... Bunlar adamı maymun ederler Bingöllü... Aman dikkat... Kolla kendini" ifadelerini kullanmıştı.



Çakma Bingöllü Kenan, Ahmet Hakan\'la Dalga Geçti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Çakma Bingöllü Kenan, Ahmet Hakan'la Dalga Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • SİVASLI: BU SOYTARIDA KİM LAN BU ALEMDE TEK REİS VAR ODA SEDAT PEKER REİS TEK AŞİRET VAR PEKER AŞİRETİ AKILLI OLSUN HERKEZ 23 33 Yanıtla
    Geç: Gözüm sen bir doğuya gel gör seddatını reyisini aşiretini ;) 0 0
  • karacuk: ya bırakın bu çakalları başka işiniz yokmu 32 5 Yanıtla
  • kayan: BABNIZ ŞEHRİ DİYRBEKİRLİ KOUŞUYOR, BIRAKIN BU SOYTARILIĞI MEDENİ OLUNUZ' 17 13 Yanıtla
  • reis: Böyle şahısları palazlamayın daha çok milletin huzurunu bozarlar geçen gözaltına alınmış diyorlar adama polis soruyor ne iş yapıyorsun ben namuslu bir iş adamıyım kazma hiç dermi çek senet haraç tehdit şantaj işi yapıyorum kabartmayın abartmayın böyle cakkaları lütfen kendilerini milletin kurtarıcı ları sanırlar. 25 3 Yanıtla
    ÇARŞI PALAZLANMAYA KARŞI: evet asıl çakallar reislerdir maşa kuzgun leşe hey yavrum hey 0 0
  • gurbetci: bu gibi cakllari medya simartiyor bu hirbolarda kendini bisey sanmaya basliyor bunlar . . . . . . . . . teyyareee ne kadar baba yigit genclerimiz var bu itleremi kaldi meydan 20 4 Yanıtla
  • ANKARAGÜCÜ: masanın üzerindeki dosya çek senet tahsilat dosyası heralde )))) kolpa bunlar alemde tek kral var oda SEDAT PEKER 18 1 Yanıtla
  • bitlisli: bitlisli remzo 10 6 Yanıtla
  • sivas: sivaslı maho ağa . . . . akıllı olunn 9 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement