Çalık: "Onlar Konuşur, AK Parti Yapar" - Son Dakika
Yerel

Çalık: "Onlar Konuşur, AK Parti Yapar"

Çalık: "Onlar Konuşur, AK Parti Yapar"

Hekimhan ilçesinde hastane açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, “Onlar konuşur, AK Parti yapar” dedi.

15.05.2015 14:05

Hekimhan ilçesinde hastane açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "Onlar konuşur, AK Parti yapar" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Malatya'da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan AK Parti heyeti, bu kapsamda Hekimhan ilçesine de bir ziyaret gerçekleştirdi. Hekimhan'da hem hastane hem de seçim bürosu açılışına katılan heyete, ilgi büyüktü.

Açılışlara katılmak üzere Hekimhan'da bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye'ye hizmet etmek ve Malatya'yı kalkındırmak adına gece gündüz demeden canla başla çalıştıklarının altını çizdi. Malatya'nın dört bir tarafını hizmetle yoğururken en büyük gücü ise halktan aldıklarını vurgulayan Başkan Çakır, "Hekimhan ilçemize hem hastane hem de seçim bürosu açılışı için gelmiş bulunuyoruz. Bizim temel amacımız ülkemize hizmet etmek, Malatya'mızı, ilçelerimizi kalkındırmak ve bu amaçla gece gündüz demeden çalışmaktır" ifadelerine yer verdi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da, "Makamların değil, Malatya'yı büyütmenin ve kalkındırmanın peşinde olduk" dedi. Oy veren vermeyen herkese AK Parti iktidarları döneminde eşit hizmetler götürüldüğünü belirten Başkan Kahtalı, "Biz Malatya'mıza, Malatya'da yaşayan binlerce insana ve tüm ilçelerimize aynı nazarla bakıyoruz. Zira biz yaradılanı Yaradan'dan ötürü seviyoruz. Son 13 yılda bu anlayışla Hekimhan'dan Arapgir'e, Darende'den Kale'ye Malatya'mızın her karış toprağına emek verdik, hizmet götürdük" diye konuştu.

Başkan Kahtalı ayrıca Hekimhan'ın bu seçimlerde en doğru kararı vereceğine gönülden inandığı da dile getirdi.

Hekimhan seçim bürosu açılışında söz alan AK Parti 24. Dönem Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, son 13 yılda dev yatırımların Malatya'ya armağan edildiğini vurguladı.

Mustafa Şahin, "İlçede bugüne kadar ak hizmetlerin icra edilebilmesi adına bizlere fırsat verilmedi. Umarım bundan sonra görmüş olduğumuz bu coşku sandığa yansır ve Hekimhan'da da ak bayraklar zirveye taşınır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık da Hekimhan'da önemli açıklamalarda bulundu. 7 Haziran seçimlerinin büyük önem arz ettiğini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bu seçim önemli. Güzel hizmetler yaptık. Sorunların birçoğunu çözdük. Bütün engellemelere, inatlara rağmen çözüyoruz. Muhalefet partileri sorunları kaşıyor. Muhalefet partileri söz verdikleri vaatleri yapamazlar çünkü zaten iktidara gelme şansları yok. Kılıçdaroğlu SSK'yı borçsuz aldı, borçlu bıraktı. Türkiye hala onun borcunu ödemekle meşgul. Bu noktada biz şunu diyoruz; onlar konuşur AK Parti yapar" dedi.

Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizler Hekimhan Devlet Hastanesi'ni açtık, meslek yüksekokulu yaptık. Yine Hekimhan- Sivas yolunu yaptık. Biz tüm bu hizmetlerle uğraşırken, onlar ise boş vaatleriyle meşguller. Malatya, Hekimhan, Sivas yolu tam 300 trilyonluk bir yatırım. 2015 yılı içerisinde sıcak asfaltları dökülmeye başlayacak. Bizler inşallah sizlerin desteği ve Rabbimin inayetiyle ak icraatları yapmaya devam edeceğiz."

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalık: 'Onlar Konuşur, AK Parti Yapar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement