Çamaş: "İhanet Şebekelerine Fırsat Vermemek İçin Aday Oldum" - Son Dakika
Yerel

Çamaş: "İhanet Şebekelerine Fırsat Vermemek İçin Aday Oldum"

Çamaş: "İhanet Şebekelerine Fırsat Vermemek İçin Aday Oldum"

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, “7 Haziran tarihinde bizler listede olalım ya da olmayalım ama ihanet şebekelerine, bu ülkenin birliğine ve dirliğine halel getirecek ve leke sürecek kişilere fırsat vermemek için aday oldum” dedi.

12.03.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, "7 Haziran tarihinde bizler listede olalım ya da olmayalım ama ihanet şebekelerine, bu ülkenin birliğine ve dirliğine halel getirecek ve leke sürecek kişilere fırsat vermemek için aday oldum" dedi.

32 yıllık devlet memuriyeti olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, "Memuriyetimin 28 yılı çeşitli kademelerde hizmet etmekle geçti. Bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm. Bu şehirde çeşitli hizmetleri ürettik. Bütün bunların devamı olarak siyasi anlamda bu hizmetleri Ankara'dan takibi ve daha yoğun bir şekilde Samsun'a dönüşünü sağlanması için ne yapabiriz noktasından hareketle AK Parti'den milletvekili aday adayı olduk. Özellikle Büyükşehir Belediyesi'ndeki çalışmalarımız, bu şehrin tarihini, kültürünü, sosyal alt yapısını, insana yönelik projelerin yürütülmesi, uluslararası anlamda tanıtımının sağlanması ve bu konuda turizm ve fuarlarla ilgili birçok sempozyum ve çalıştaylarla ilgili bu şehre kendini adamış birisi olarak, bu şehri bildiğimi, bu şehrin sorunlarına hakim olduğuma, çözüm yolları ile ilgili de çok önemli bir birikime sahip olduğuma inandığım için AK Parti'den milletvekili aday adayı oldum" diye konuştu.

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin Türkiye'nin birliği, dirliği ve huzurunun devamı için çok önemli olduğunun altını çizen Çamaş, "7 Haziran tarihinde bizler listede olalım ya da olmayalım ama ihanet şebekelerine, bu ülkenin birliğine ve dirliğine halel getirecek ve leke sürecek kişilere fırsat vermemek için aday oldum. Bütün halkımızı, bütün insanlarımızı bu birlik ve dirliğin devamı hususunda çaba sarf etmeye, 7 Haziran'da hem sandıklarına, hem oylarına sahip çıkarak AK Parti'ye destek vermeye davet ediyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çamaş: 'İhanet Şebekelerine Fırsat Vermemek İçin Aday Oldum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement