Can Dostlar' İçin Yardım Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Can Dostlar' İçin Yardım Çağrısı

Can Dostlar\' İçin Yardım Çağrısı

Muğla ve Yöresinde Yaşayan Yabancıların Dayanışma Derneği üyesi Mukaddes Erhan Paulsen, Köyceğiz İlçesi'ndeki hayvan barınağındaki köpeklerin üşümemesi için sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu.

09.01.2015 15:25

Muğla ve Yöresinde Yaşayan Yabancıların Dayanışma Derneği üyesi Mukaddes Erhan Paulsen, Köyceğiz İlçesi'ndeki hayvan barınağındaki köpeklerin üşümemesi için sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu. 5 arkadaşıyla köpeklere sahip çıkan Paulsen, Facebook hesabından hayvan severlere 'Sokak dostlarımıza giysi ve battaniye yardımında bulunun' diye seslendi.

18 yıl önce Köyceğiz'e yerleşen Muğlalı Yabancılar Derneği üyesi Mukaddes Erhan Paulsen, eşi Hakan Paulsen ile 5 arkadaşı bir süre önce yapımı yarım kalan Köyceğiz Belediyesi Hayvan Barınağı'na sahip çıktı. Dernek üyeleri ve hayvanseverler imece usulüyle barınaktaki yarım kalan inşaatları tamamlamaya çalıştı. Belediye sadece 200 civarındaki köpeğin yiyeceğini karşılarken diğer ihtiyaçlar bağışlarla karşılandı. Paulsen Çifti ve arkadaşları, çevrelerinden topladıkları ve bağışlanan ikinci el eşyaları satarak barınağın eksiklerini gidermeye çalışırken, bir yandan da tüm Türkiye'yi saran soğuk ve karlı havanını barınakta kalan hayvanları da etkilemesi nedeniyle sıkıntı yaşamaya başladı.

Bunun üzerine Mukaddes Erhan Paulsen, Facebook hesabından, 'Hava sıcaklığı sıfırın altında ve geceler daha da ayaz. Küçük ve hasta köpeklere bulabildiğimiz kadar kazaklar giydirdik. Yattıkları yere rüzgar ve yağmur girmesin diye her tarafı battaniye ve naylonlarla kapattık. Umarım bu geceyi de kazasız atlatırız' diye yazdı. Paulsen, duyarlı vatandaşlar ve hayvanseverlerden can dostların donmaması için onları sıcak tutacak giysi, battaniye gibi eşyaları en kısa zamanda barınağa getirmelerini istedi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Can Dostlar' İçin Yardım Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement