Çanak ve Tomakin Aday Adayı - Son Dakika
Politika

Çanak ve Tomakin Aday Adayı

Çanak ve Tomakin Aday Adayı

AK Parti Eski İl Başkanı Av. Oktay Çanak ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Tomakin’in eşi Av. Nilgün Tomakin, Ordu milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.

18.02.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eski İl Başkanı Av. Oktay Çanak ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Tomakin'in eşi Av. Nilgün Tomakin, Ordu milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.

Oktay Çanak'ın milletvekilliği aday adaylığını açıkladığı toplantıya Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin tekintaş, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar başta olmak üzere diğer ilçe belediye başkanları, eski AK Parti Grup Başkan Vekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ve eski Milletvekili Ayhan Yılmaz da katıldı.

ÇANAK: "NASİBİMİZDE NE VARSA O OLUR"

Partililerin slogan ve alkışları arasında kürsüye çıkan Oktay Çanak, "Çıktığım bu yolda her türlü oyunlarla, entrikalarla Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı ve AK Parti'yi alaşağı etmek isteyenlere karşı, bu kurumda partimde, reisimle, liderimle omuz omuza olmak için milletvekili aday adaylığını açıklıyorum" dedi.

Çanak, coşkuyla karşılanan bu açıklamasının ardından aday adaylığı başvurusunu AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk'e teslim etti.

TOMAKİN: "ORDU'YA HİZMET ETMEK İÇİN ADAY ADAYIYIM"

AK Parti'de aynı gün bir isim daha milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Tomakin'in eşi Av. Nilgün Tomakin aday adaylığını açıkladı. Av. Nilgün Tomakin, "Bu kutlu davaya destek olmak, omuz vermek, Ordu'ya hizmet etmek için aday adayıyım. AK Parti, hizmetin, değişimin, sessiz devrimin adı olarak, siyasi tarihimizde, unutulmaz yerini şüphesiz alacaktır. Ama biz bu hizmetlerimizi, icraatlarımızı, milletimize, Ordumuza armağan ederken biliyoruz ki, hizmetlerden de önemli olan, birinci derecede değer verdiğimiz şey gönüllere girmektir" diye konuştu.

Nilgün Tomakin de aday adaylığı başvurusunu AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk'e teslim etti.

Tomakin'in aday adaylığını açıkladığı toplantıya katılım oldukça yüksek oldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çanak ve Tomakin Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement