Çanakkale Belediyesi Çalışanları Eğitim, Sosyal Tesis ve Rekreaosyon Alanı" Projesi - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Belediyesi Çalışanları Eğitim, Sosyal Tesis ve Rekreaosyon Alanı" Projesi

Çanakkale Belediyesi çalışanları Eğitim, Sosyal Tesis ve Rekreaosyon Alanı projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

31.08.2014 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Belediyesi çalışanları Eğitim, Sosyal Tesis ve Rekreaosyon Alanı projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Barbaros Mahallesi Hacı Mustafa Bey Caddesi üzerinde bulunan 4 bin 751 metrekare  alana sahip taşınmaz üzerindeki Eski Sendika Binasının yenilenmesi amacıyla yıkılarak Çanakkale Belediyesi tarafından yeniden yapılandırılacak olan bölgeye eğitim, sosyal tesis ve rekraosyon alanı yapılacak.

Törene CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Tüm-Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, sendika temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, kent gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı.

Tüm-Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol bu projenin Türkiye'de bir ilk olduğunu belirterek, hiçbir belediye ve hiçbir sendikanın sahip olmadığı bir tesisin inşa edileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, kentte son 12 yıl içerisinde çok önemli gelişmeler olduğunu söyledi.

Çanakkale halkının daha konforlu yaşaması için alt ve üst yapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerini anlatan Gökhan, "Bu noktada çok önemli eserler meydana getirdik. Bu tamamen kent halkının kaliteli yaşam sürmesi için yaptığımız çalışma ve projelerdir. Bu projelerin hayata geçmesinde en önemli katkının belediye başkanına ait olduğu düşünülür. Ama benim her zaman söylediğim bir şey var; tüm bu projelerin hayata geçmesinde en büyük pay belediyenin değerli emekçilerinindir. Bine yakın emekçimiz var. Bu kadar emeklerinin yanında bir takım hakları da var. Onların da bir araya gelme, sosyalleşme, eğitim hakları, ailelerinin ve çocuklarının kapasitelerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ve eğitimlere katılma hakları var. Bu tesiste eğitim ve sendikal bilinçlenme imkanlarından da yararlanacaklar" diye konuştu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale Belediyesi Çalışanları Eğitim, Sosyal Tesis ve Rekreaosyon Alanı' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement