Çanakkale? de Deniz Ulaşımı Felç Oldu - Son Dakika
Güncel

Çanakkale? de Deniz Ulaşımı Felç Oldu

Çanakkale? de Deniz Ulaşımı Felç Oldu

Çanakkale Boğazı'nda iki gündür etkili olan fırtına nedeniyle bugün Gökçeada-Kabatepe, Bozcaada-Geyikli, Lapseki-Gelibolu ve Çardak-Gelibolu feribot seferleri iptal edildi.

22.11.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Boğazı'nda iki gündür etkili olan fırtına nedeniyle bugün Gökçeada-Kabatepe, Bozcaada- Geyikli, Lapseki- Gelibolu ve Çardak-Gelibolu feribot seferleri iptal edildi. Lapseki ve Çardak'tan Gelibolu'ya geçemeyen araç sürücüleri, Çanakkale- Eceabat hattını kullanmak isteyince kent merkezinde yoğunluk yaşandı. Çanakkale'de, Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. bu sabah saatlerinden itibaren, Çanakkale Boğazı'nda ve Kuzey Ege Denizi'ndeki kuvvetli lodos nedeniyle Gökçeada-Kabatepe, Bozcaada-Geyikli Hattı'ndaki seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Ayrıca boğaz hattında ise Lapseki-Gelibolu ile Çardak-Gelibolu feribot seferleri bugün saat 01.00'den itibaren durduruldu. Bu nedenle Lapseki ve Çardak iskelelerinde 3 kilometreye yaklaşan araç kuyrukları oluştu.

KENT MERKEZİNDE ARAÇ KUYRUĞU

Lapseki-Gelibolu, Çardak-Gelibolu feribot seferlerinin iptal edilmesi nedeniyle boğazı geçemeyen sürücüler, tek çalışan nokta olan Çanakkale-Eceabat hattına yönelince kent merkezinde de yoğunluk yaşanmaya başladı. Normal şartlarda ağır tonajlı araçlar Çanakkale kent merkezine sokulmazken, Lapseki ve Çardak'tan Gelibolu'ya saat 01.00'den bu yana sefer yapılamaması nedeniyle acil ulaştırılması gereken yükü bulunan kamyonların geçici süreyle Çanakkale kent merkezinden geçiş yapmalarına izin verildi.

Çanakkale'den Tekirdağ'a süt götüren 45 yaşındaki Mehmet Çil, "Çardak ve Lapseki kapalı. Ben Çan'dan geliyorum. Lapseki ile Çardak arasında yaklaşık 3 kilometrelik kuyruk var" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale? de Deniz Ulaşımı Felç Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement