Çanakkale'den Ankara'ya Mektupla Kurulan 'Gönül Köprüsü' - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'den Ankara'ya Mektupla Kurulan 'Gönül Köprüsü'

Çanakkale\'den Ankara\'ya Mektupla Kurulan \'Gönül Köprüsü\'

Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Ankara Keçiören Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında yürütülen ’Gönül Köprüsü’ projesi kapsamında yedi ay boyunca sadece mektuplaşarak iletişim kuran 20 öğrenci Çanakkale’de buluştu.

16.05.2016 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Ankara Keçiören Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında yürütülen 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında yedi ay boyunca sadece mektuplaşarak iletişim kuran 20 öğrenci Çanakkale'de buluştu.

Öğrencileri okumaya teşvik etmek, telefon, internet ve sosyal medyanın yoğun kullanımının zararları hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla yürütülen proje kapsamında her iki okuldan 10'ar öğrenci karşılıklı olarak 7 ay boyunca mektuplaştılar. 5 yazarın 10 kitabını karşılıklı olarak okuyup değerlendiren öğrenciler Çanakkale Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek tanıştılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş ve Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Şengil'in de katıldığı kahvaltıda öğrencilerin tanışma anlarında heyecan ve duygu dolu dakikalar yaşandı. Kahvaltının ardından hep birlikte Çanakkale'yi gezen öğrenciler ve öğretmenleri 20 Mayıs Cuma günü Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkında bulunan Şehitlikleri ziyaret edecekler.

Proje sorumluları Ankara Keçiören Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmeni İhsan Işık ve Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Nevzat Uzun öğrenciler arasında kurulan duygudaşlık ve gönüldaşlığın bundan sonrada süreceğine inandıklarını dile getirerek karşılıklı ziyaretlerinin süreceğini söylediler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale'den Ankara'ya Mektupla Kurulan 'Gönül Köprüsü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement