Cansever, Yeni Albümünün İlk Klibini Çekti - Son Dakika
Magazin

Cansever, Yeni Albümünün İlk Klibini Çekti

Cansever, Yeni Albümünün İlk Klibini Çekti

Arabeskin tanınmış ismi Cansever, bu ayın sonunda piyasaya çıkacak olan 'Gipsy Cansever' isimli yeni albümünün ilk klibini İstanbul'da çekti.

14.04.2011 10:00

Arabeskin tanınmış ismi Cansever, bu ayın sonunda piyasaya çıkacak olan ve içerisinde pop şarkıların yanı sıra Rap, Hip-hop tarzı şarkıların da yer aldığı 'Gipsy Cansever' isimli yeni albümünün ilk klibini İstanbul'da çekti.

Makedonya'da doğan ünlü Cansever Türkiye'de hayranlarının karşısına yepyeni bir albüm ve tarz ile çıkacak. Almanya yaşayan gerçek adı 'Dzansever Dalipova' olan Cansever, yurt dışında 8 ve Türkiye ise 7 albümün ardından yepyeni bir tarz ve bir çok dilde söylediği yeni 10 şarkıdan oluşan yeni albümünün tanıtımı yaptı. Yıllardan bu yana arabesk tarzında söylediği şarkılarını bu albümünde değişiklik yaparan Cansever Hint, Pop, Rap, Hipap, Tekno ve A&B tarzı şarkılara da yer verdi. Yeni albümde yer alan 'Samara' isimli şarkısına İstanbul'un tarihi mekanları Galata Kulesi, Taksim sokaklarında klip çekti. Yönetmenliğini Doğan Kurtoğlu yaptığı klipte Cansever'e renkli kostümleri ile Almanyalı bir dansçı ile Belçikalı rapçı Ervin Kurtis ve Enço Rasimov eşlik etti.

Albümdeki 10 şarkının kendisine ait olduğunu belirten Cansever, şöyle dedi:

"Müzik sektörü her gün değişiyor. Ben de takipçisiyim. Türkiye'ye gelmeden önce Hint ve Raga müziği de okuyordum. Türkiye'ye geldikten sonra 'Kara Çadır' isimli şarkı ile yepyeni bir tarz oluşturdum. Bu tarz değişikliğini de neden yaptım. Günümüzde Hint, hipap ve A&B müziği çok moda oldu. Sevgili Sertap Erener son albümünde Hint esintisine de yer verdi. Albümde 'Ya Habibi ya Allah' isimli ilahi türündeki şarkıyı ilk defa Tekno tarzında okudum. Bu benim düşüncem. İlahi hangi tarzda okunursa okunsun, içinde 'Allah' kelimesi geçen her yerde beğenilir ve okunur diyorum. Bu şarkıma eleştiride alabilirim, buna açığım. "

ALBÜM 8 ÜLKEYE DAĞILACAK

Yeni albümünde Türkiye'de ilk defa kendisinin Gipsy - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Cansever, Yeni Albümünün İlk Klibini Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement