Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan Muhtarlara Bilgisayar Jesti - Son Dakika
Yerel

Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan Muhtarlara Bilgisayar Jesti

Çat Belediye Başkanı Kılıç\'tan Muhtarlara Bilgisayar Jesti

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçeye bağlı 45 mahallenin muhtarı ve meclis üyelerine bilgisayar dağıttı, teknolojiyle tanıştırdı.

17.02.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçeye bağlı 45 mahallenin muhtarı ve meclis üyelerine bilgisayar dağıttı, teknolojiyle tanıştırdı. Başkan Kılıç, "Hizmetlerimizi el birliğiyle yüksek kalite standartlarına kavuşturmak istiyorsak, her türlü bilişim nimetinden istifade edebilmeliyiz" dedi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Palandöken Polat Renaissance Otel'de muhtarlara önce öğle yemeği ikram eden Başkan Kılıç, misafirlerine bir de bilgisayar jesti yaptı. Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Kılıç, muhtarlara birer dizüstü bilgisayar hediye etti.

"İLÇEMİZ EN GERİ KALMIŞ İLÇE"

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda önemli mesajlar verdi. Belediye olarak halka en kaliteli hizmeti vermek için seferber olduklarını kaydeden Başkan Kılıç, bu çerçevede Çat'ın çehresini değiştirmeye kararlı olduklarını bildirdi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, 1954 yılında ilçe olan Çat'ın, Erzurum'un belki de en geri kalmış ilçesi olduğuna dikkati çekerek, "İşte biz bu manzarayı değiştirmek için görev başındayız. Amacımız, Çat ilçemizi Erzurum'un yeni markalarından birisi haline getirmek olacak" dedi.

BAŞKAN KILIÇ: PARTİ TAASSUBUNA KARŞIYIZ

Çat Belediye Başkanı Kılıç, meclis üyeleri ve muhtarlara birlik ve beraberlik çağrısında da bulundu. Herkesin parti taassubunu bir kenara bırakmasını isteyen Kılıç, "Kimin hangi partili ya da siyasi görüşe sahip olduğu hiçbirimizi ilgilendirmemeli. Biz burada bir ekibiz, meclis üyesiyle, encümeni ve muhtarlarıyla bir hizmet kadrosuyuz. Dolayısıyla kimin hangi siyasi görüşü taşıdığı hiçbir anlam ifade etmiyor. Hepimiz bu yörenin insanıyız ve hepimizin bir tek amacı var, o da Çat ilçemize hizmet etmektir.

Bu amaca da inşallah hep birlikte ulaşacağız" diye konuştu.

CENAZE HİZMETLERİNDE ERZURUM'DA BİR İLK…

Muhtarların büyük ilgi gösterdiği istişare toplantısında ilçeye yönelik olarak hayata geçirilen iki önemli projeye değinen Başkan Kılıç, bu projelerden birisinin cenaze, diğerinin de, Erzurum merkezde ilçe irtibat hizmetleri olduğunu kaydetti.

Kılıç, " Türkiye'nin neresinde olursa olsun, Hakk'ın rahmetine kavuşmuş olan her hemşehrimiz için cenaze hizmeti vereceğiz. Yani İstanbul'da yaşayan bir hemşehrimizin, eğer ilçemizde defnedilmesi talep ediliyorsa, biz o cenazeyi o ilden alıp, tekfin işlemleri de dahil olmak üzere ilçemize getirip bizzat defnedilmesini sağlayacağız. Bu hizmet Erzurum'da bir ilktir ve hiçbir belediye tarafından da uygulanmamaktadır. Çat Belediyesi olarak bu hizmeti ilk olarak biz vermeye başlayacağız" şeklinde konuştu.

ŞEHİR MERKEZİNDE İRTİBAT OFİSİ KURULACAK

Başkan Kılıç, ayrıca Erzurum şehir merkezinde bir irtibat ofisi kuracaklarını açıklayarak, "Bu irtibat ofisimizde ben de dahil olmak üzere her gün bir meclis üyesi arkadaşımız nöbet tutacak. Hemşehrilerimizin Erzurum merkezde yürütmeleri gereken her türlü işlemle ilgili bütün sorumlulukları biz üstleneceğiz, onlara yardımcı olacağız, yönlendireceğiz, bilgilendireceğiz. Şu an bu ofisle ilgili olarak yer belirledik, önümüzdeki birkaç gün içerisinde de hizmete sokacağız" dedi.

MUHTARLARA BİLGİSAYAR DAĞITILDI

Çat ilçesini ilklerle ve yeniliklerle tanıştırmaya devam edeceklerini anlatan Başkan Kılıç, toplantının sonunda meclis üyeleri ve muhtarlara birer dizüstü bilgisayar hediye etti. Çağın artık bilim ve teknoloji çağı olduğunu ifade eden Başkan Kılıç, "Halkımıza verdiğimiz hizmetlerin üretilmesi noktasında her türlü bilişim imkanından faydalanmak zorundayız" diye konuştu.

Kılıç, daha sonra muhtarların sorunlarını dinledi, görüş ve önerilerini not aldı. Söz konusu istişare toplantılarını periyodik aralıklarla sürdüreceklerini ifade eden Kılıç, "Hizmet yolunda en yakın çalışma arkadaşlarımız olan muhtarlarımızın her zaman yanlarında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan Muhtarlara Bilgisayar Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement