Kobani'de Yaralananlar Beyaz Bayraklı Kamyonetlerle Taşınıyor - Son Dakika
Güncel

Kobani'de Yaralananlar Beyaz Bayraklı Kamyonetlerle Taşınıyor

Kobani'deki çatışmalarda yaralananlar beyaz bayrak asılı kamyonetlerle Türkiye sınırına taşındı.

27.10.2014 11:09  Güncelleme: 12:21

Halep'e bağlı Kobani'de (Ayn el Arap), terör örgütü IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalarda yaralananlar Türkiye sınırına getiriliyor. İki grup arasında dün akşam şiddetlenen çatışmalar gece boyu devam etti.

YARALILAR BEYAZ BAYRAKLI KAMYONETLERLE TAŞINIYOR

Sabah, Kobani'nin iç kesimlerinde yoğunlaşan çatışmalar sonrası yükselen duman, Suriye sınırındaki Suruç ilçesinden de görülüyor. Bölgedeki çatışmalarda yaralananlar ise beyaz bayrak asılı kamyonetlerle Mürşitpınar Sınır Kapısı yakınlarına getirildi.

BÖLGEDE UÇAK HAREKETLİLİĞİ

Kapının Türkiye tarafına ise ambulans yönlendirildi. ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları da bölgede keşif uçuşu yaptı.

Güvenlik güçlerinin sınırda aldığı önlemler sürüyor.

Kobani\'de Yaralananlar Beyaz Bayraklı Kamyonetlerle Taşınıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kobani'de Yaralananlar Beyaz Bayraklı Kamyonetlerle Taşınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MEHMET66: sınırda bekletin almayın ölsün pislik mikrop kolonisi 24 8 Yanıtla
  • MEHMET66: o deyilde kürt grupların yaralılarını alıyoruzda ışidin yaralılarını neden almıyoruz kürtler terörist deyilmi ışid teröristse ypgde terörist işin adı insani yardımsa ışidde insan sonuçta onalarada yardım etsin türkiye 8 5 Yanıtla
  • ayn el arab: bence türkiye en iyisini yapıyor. hem çatışmaya karışmıyor, hemde hangi taraftan olursa olsun yaralıları tedavi ediyor, sığınmacılara bakıyor. insanlık budur. benim verdiğim vergiler helal olsun hepsine. yıllar sonra türkiye nin bu politikası hep iyi anılacak, şimdi faarkında olmasakta 4 6 Yanıtla

Advertisement