Çayırhan'da Hanımlar Matinesi - Son Dakika
Yerel

Çayırhan'da Hanımlar Matinesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hanımlar Matinesi, Çayırhan’da düzenlendi.

14.03.2014 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hanımlar Matinesi, Çayırhan'da düzenlendi.

Çayırhan Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen Hanımlar Matinesi'ne, Nevin Gökçek'in yanı sıra Çayırhan Belediye Başkanı Ömer Bayrak ve eşi Zeliha Bayrak ile yüzlerce Çayırhanlı hanım katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Nevin Gökçek, "Gördüm ki bu salon size yetmiyor. İnşallah seçimlerden sonra büyük bir salon yapılır. Sizinle burada olmaktan çok mutluyum. Çoğunuz benim hemşehrimizsiniz. Ben Akçakocalıyım, çoğunlukla sizde Zonguldak ve Bartınlısınız" dedi.

Kadınların her zaman çok güçlü olduğunu belirten Nevin Gökçek, şunları söyledi:

"Biz her yerde varız, hem işte varız hem evde varız. Her görevi yapan kişileriz. Erkekler fiziki olarak kuvvetli ama biz manevi olarak güçlüyüz, hem cefakarız hem vefakarız. Bizim gücümüz çok daha fazla."

Konuşmasında özellikle kadınların kendilerine zaman ayırmasını isteyen Nevin Gökçek, "Biz kendimize de bakmalıyız, kendimizi de düşünmeliyiz. Tamam çocuklarımıza bakalım, evimizi ihmal etmeyelim ama kendimizi de düşünelim. Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırlarına katıldınız. Belediyenin kadınlar için yapmış olduğunu tüm faaliyetlere katılmanızı istiyoruz. Rabbim bu hizmetleri buraya getirmeyi nasip etsin" dedi.

Daha sonra Ankara Coşkun'un söylediği şarkılarla eğlenen Çayırhanlılar unutulmaz bir gün geçirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çayırhan'da Hanımlar Matinesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement