Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu, Fabrikaları Denetledi - Son Dakika
Yerel

Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu, Fabrikaları Denetledi

Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu, Fabrikaları Denetledi

Sütlüoğlu: "Dünyaya açılma gibi bir iddiamız var. Bunun için çalışıyoruz ve fuarlara katılıyoruz"

13.05.2014 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, fabrikalarda denetlemede bulundu.

ÇAYKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, Sütlüoğlu'nun, Kemalpaşa, Hopa, Arhavi, Fındıklı ve Işıklı fabrikalarının idari, imalat, tasnif ve laboratuvarlarında incelemelerde bulunduğu, özellikle son dönemde üreticiden satın alınan kalitesiz ürünler hakkında fabrika yetkililerini uyardığı belirtildi.

Açıklamada, Sütlüoğlu'nun şu ifadelerine yer verildi:

"Kalite konusunda herkesin görevini layıkıyla yapmasını istiyorum. Kaliteli ürün için fabrika müdüründen çay alım yeri işçisine hatta üreticilere kadar herkesin aynı sorumlulukta olması gerekiyor. Gece gündüz demeden, idari işlerin yanında fabrikaları da denetliyorum."

Dünyaya açılmaya çalışan marka olduklarını ve bunun için de ilk şartın kaliteli ürün olduğunu vurgulayan Sütlüoğlu, şunları kaydetti:

"Kaliteli ürün hammaddeden başlar. Biz hammaddeyi kalitesiz alırsak fabrikalarımız ne kadar modern olursa olsun kaliteli çay yapamayız. Kalitesiz malı da satabilen pazarlamacı olmaz. Dünyaya açılma gibi bir iddiamız var. Bunun için çalışıyoruz ve fuarlara katılıyoruz. Bir ülkeden başka bir ülkeye koşuyoruz ama her şey çayın ve hammaddenin kalitesine bağlı. Bunu için öncelikli olarak kaliteli yaş yaprak almalıyız." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu, Fabrikaları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement