Çelikcan: "20 Yılda Yapılanlardan Daha Fazlasını Yaptık" - Son Dakika
Yerel

Çelikcan: "20 Yılda Yapılanlardan Daha Fazlasını Yaptık"

Çelikcan: "20 Yılda Yapılanlardan Daha Fazlasını Yaptık"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçeye 20 yılda yapılanlardan 6 yılda daha fazlasını yaptıklarını söyledi.

04.06.2015 15:25

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçeye 20 yılda yapılanlardan 6 yılda daha fazlasını yaptıklarını söyledi.

Çelikcan, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Ahmet Çözer ile birlikte Abdioğlu Mahallesi'ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Çelikcan hizmetlerin hızlanarak devam edeceğini söyledi. Yüreğir'in kurulduğu günden bu yana en fazla hizmetin son 6 yılda yapıldığını belirten Çelikcan, "Amacımız Yüreğirli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve ilçemizi yaşanılabilir ilçe yapmak haline getirmektir" dedi.

Yüreğir'in sınırlarının 10 kat büyümesine rağmen gelirlerinde önemli bir artış olmadığını belirten Başkan Çelikcan, "Belediyemizin mütevazi bütçesiyle hizmetin en iyisini yapmak için çaba gösteriyoruz. Bu güne kadar 20 yılda yapılan yol çalışmasından daha fazla yol çalışmasını gerçekleştirdik. Yüreğir'de yerinde ilk kentsel dönüşüm çalışmasını başlattık çalışmalar devam ediyor. 11 Adet kültür evi ve Adana'nın en büyük Kültür Merkezi'ni ilçemize kazandırdık. Yeni araçlar alarak hizmet kalitemizi artırdık. Bölgede ilk olarak iki işi bir arada yapan Kombine sathi kaplama asfalt makinesini alarak yol çalışmasını daha seri hale getirdik. Yeni yeşil alanlar oluşturarak vatandaşlarımızın nefes alacağı alanlar oluşturduk.

Hükümetle işbirliği yaparak kamu yatırımlarının Yüreğir'e gelmesini sağladık. İlçemize yatırım yapmak isteyen yatırımcıların önünü açtık. Kanunlar ölçüsünde her türlü kolaylığı sağladık. Yüreğir son dönemlerdeki yaptığımız çalışmalar neticesinde hızla gelişen bir ilçe olma yolunda hızla ilerlemektedir" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikcan: '20 Yılda Yapılanlardan Daha Fazlasını Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement