Cem Yılmaz'dan Ebru Şallı'yı Kızdıracak Gönderme - Son Dakika
Magazin

Cem Yılmaz'dan Ebru Şallı'yı Kızdıracak Gönderme

Katıldığı galada Ebru Şallı ile ilgili soruları "ben aşka inanmıyorum" şeklinde yanıtlayan Cem Yılmaz, akabinde Mustafa Sandal'ın 'Ateş Et ve Unut' şarkısını söyledi.

19.10.2016 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cem Yılmaz yaz aylarında aşk yaşadığı iddia edilen Ebru Şallı'yla ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Ünlü komedyenin Şallı'yla ilgili aşk sorusuna verdiği cevap yenilir yutulur cinsten değil…

YAZ BOYU YANINDAN AYIRMADI

Cem Yılmaz ve Ebru Şallı yaz aylarında önce Çeşme'de birlikte görüntülenmiş, ardından güzel manken tatiline Bodrum'da Cem Yılmaz'ın yazlığının hemen yanında bulunan bir otelde devam etmişti. Hatta Cem Yılmaz gittikleri bir gece kulübünde Şallı'nın gözlerinin içine bakarak şarkı bile söylemişti.

"BEN AŞKA İNANMIYORUM"

Komedyen Cem Yılmaz, önceki akşam Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in başrollerini paylaştığı 'İkimizin Yerine' isimli sinema filminin galasına katıldı. Yılmaz, gazetecilerin Ebru Şallı ile yaşadığı aşk hakkındaki soruları üzerine, "Ben aşka inanmıyorum" diye konuştu.

ŞARKI SÖZLERİ EBRU'YU KIZDIRACAK

Yılmaz bu sözünün hemen akabinde Mustafa Sandal'ın 'Ateş Et ve Unut' şarkısını söylemeye başlayınca tepki çekti. Yılmaz'ın bu davranışı galaya katılan kadınlar tarafından, "Argo bir espriydi. Maksadını aştı" denilerek ayıplandı. Ebru Şallı'nın bu gelişmeler üzerine nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

SESSİZ KALMAYI TERCİH ETMİŞTİ

Cem Yılmaz, Ebru Şallı'yla sık sık birlikte görüntülenmesine rağmen aşk yaşadıkları iddiaları karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti.

Cem Yılmaz\'dan Ebru Şallı\'yı Kızdıracak Gönderme
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Cem Yılmaz'dan Ebru Şallı'yı Kızdıracak Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement