Cenaze Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Cenaze Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 10 Yaralı

Cenaze Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 10 Yaralı

Bir yakınlarının cenazesi için İstanbul’dan Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine giden grubun bulunduğu yolcu midibüsü, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında şarampole yuvarlandı.

14.10.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir yakınlarının cenazesi için İstanbul'dan Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine giden grubun bulunduğu yolcu midibüsü, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Bir yakınlarının cenazesi için Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine giden grup, öğle namazından sonra İstanbul'a hareket için tekrar yola çıktı. Ümraniye Belediyesi'ne ait Mahmut Cemal A. yönetimindeki Ümraniye Belediyesi'ne ait 34 KC 8952 plakalı midibüs, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine 14 kilometre kala kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada Sonay Gökdemir Şimşek hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Yaralılar, Pınarbaşı Devlet Hastanesi ile Kayseri'nin özel hastaneler başta olmak üzere diğer hastanelerinde tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cenaze Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement