Çevdosan ve Silifke Belediyesi Sözleşme Yeniledi - Son Dakika
Yerel

Çevdosan ve Silifke Belediyesi Sözleşme Yeniledi

Çevdosan ve Silifke Belediyesi Sözleşme Yeniledi

Mersin’de faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en büyük geri dönüşüm tesislerinden biri olan ÇEVDOSAN A.Ş. ile Silifke Belediyesi geri dönüşümde işbirliğine devam ediyor.

02.07.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en büyük geri dönüşüm tesislerinden biri olan ÇEVDOSAN A.Ş. ile Silifke Belediyesi geri dönüşümde işbirliğine devam ediyor. Bu kapsamda ÇEVDOSAN yedi yıldır hizmet verdiği Silifke Belediyesi ile yeni bir sözleşmeye imza attı.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve ÇEVDOSAN Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akbaş arasında imzalanan yeni protokol ile ÇEVDOSAN'ın Silifke Belediyesi'ne olan hizmetleri 5 yıl daha uzatıldı.

Çevre izin lisans belgesi olan ve başta Mersin, Adana ve Niğde olmak üzere 57 bin 500 metrekarede 150 deneyimli personeli, 62 özel ambalaj atığı toplama aracıyla faaliyet gösteren ÇEVDOSAN, ambalaj atıklarının kaynağından toplanması, taşınması ve ayrıştırılması projesi ile Silifke'de hizmet vermeye ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaya 2021 yılına kadar devam edecek. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çevdosan ve Silifke Belediyesi Sözleşme Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement