Çorum'un İlçe ve Belde Belediyelerine Temizlik Araçları - Son Dakika
Yerel

Çorum'un İlçe ve Belde Belediyelerine Temizlik Araçları

Milletvekili Salim Uslu, Çorum'un bazı ilçe ve belde belediyelerine çöp toplama, yol süpürme ve vidanjör aracının teslim edildiğini belirtti.

11.02.2014 16:50  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Çorum'un bazı ilçe ve belde belediyelerine çöp toplama, yol süpürme ve vidanjör aracının teslim edildiğini bildirdi.

Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin, çevre kirliliğinin giderilmesine yönelik çalışmalar kapsamında bir toplantı düzenlediğini belirtti.

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ile birlikte katıldıkları toplantıda, bakanlığın yerel idarelere yaptığı desteklemelerin gündeme geldiğinin altını çizen Uslu, "Desteklemeler kapsamında bakanlık, 229 çöp toplama ve denetim aracı dağıttı. Dağıtılan araçlar arasında Alaca ve Laçin Belediyeleri'ne birer çöp toplama aracı, Dodurga, Arifegazili ve Oğuzlar Belediyeleri'ne yol süpürme aracı, Karahacip Belediyesi'ne ise bir vidanjör desteklemesinde bulunuldu" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, şartlı nakdi yardımlarından Çorum belediyeleri ve yerel yönetimlerine 2011-2013 yılları arasında da yaklaşık 8.5 milyon liralık destek sağladığını vurgulayan Uslu, iskan kanunu çerçevesinde 8 köyde 462 konutun iskan çalışmalarının tamamlandığını, 47 konut üzerindeki çalışmaların ise devam ettiğini aktardı. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum'un İlçe ve Belde Belediyelerine Temizlik Araçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement