Ceylanpınar'da Gergin Gece - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'da Gergin Gece

Ceylanpınar\'da Gergin Gece

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını bahane ederek korsan gösteri düzenleyen bir grup, çöp konteynerlerini devirip ateşe vererek yol kapattı.

07.10.2014 14:32

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını bahane ederek korsan gösteri düzenleyen bir grup, çöp konteynerlerini devirip ateşe vererek yol kapattı. Uyarılara rağmen dağılmayarak polise taş ve molotof kokteyli atan gruba, biber gazı ve basınçlı suyla müdahale edildi.

Yüzlerini poşu ile gizleyen çoğunluğu genç bir grup, gece saatlerinde IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla korsan gösteri düzenledi. Çöp konteynerlerini devirip ateş yakarak yolları trafiğe kapatan gruba polis tarafından dağılmaları yönünde uyarılar yapıldı. Yapılan uyarılara rağmen dağılmayarak polise taş ve molotof kokteyli atan gruba, biber gazı ve basınçlı suyla müdahale edildi. Polisin müdahalesiyle gruptakiler, ara sokaklara kaçarak dağıldı. Sabaha kadar süren gerginlik nedeniyle ilçedeki güvenlik önlemleri arttırıldı. - Ceylanpınarşanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'da Gergin Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • SANANE SUS: bu haberi atan belli ki İŞİD TARAFTARI 5 10 Yanıtla
    çok konuşma: nerden biliyorsun 0 0
  • çok konuşma: bu şerefsizler ne istiyo ya 5 4 Yanıtla
  • c.pınarlı: allah belanızı verecek ey kürtler 0 0 Yanıtla

Advertisement