Chp, Antalya Konyaaltı'nda Yine 'Böcek'i Aday Gösterdi - Son Dakika
Yerel

Chp, Antalya Konyaaltı'nda Yine 'Böcek'i Aday Gösterdi

Chp, Antalya Konyaaltı\'nda Yine \'Böcek\'i Aday Gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya merkez Konyaaltı ilçesinin Belediye Başkan adayı olarak, mevcut başkan Muhittin Böcek gösterildi.

09.02.2014 18:52

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya merkez Konyaaltı ilçesinin Belediye Başkan adayı olarak, mevcut başkan Muhittin Böcek gösterildi.

Başkan Böcek, twitter hesabından, "4. dönemde Konyaaltı'nı siz değerli hemşehrilerimle yönetmeye layık gören Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcılarıma, Parti Meclisi Üyelerimize ve MYK üyelerimize sonsuz teşekkürler. 'Konyaaltı'nda Yeni Hedeflere,Yine Hep Birlikte!'" diye yazdı.

18 Nisan 1999 tarihinde Konyaaltı Belediye Başkanlığı'na aday olarak yüzde 27 oy oranı ile belediye başkanı seçildi. 2004 yerel seçimlerinde CHP'den aday olan Böcek, yüzde 50'nin üzerinde aldığı oy ile bir kez daha başkanlığa seçildi. Başkan Böcek, 2009 yılında aldığı yüzde 66'lık oy oranıyla bir kez daha ipi göğüsledi.

Siyaset hayatı süresince 3 dönem Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini sürdüren Muhittin Böcek aynı zamanda Konyaaltı Turizm Altyapı Birliği Başkanlığı, Konyaaltı Turizm ve Eğitim Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevlerine de devam ediyor.

İlk, orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamlayan Başkan Böcek, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi alanında Yüksek lisans programına devam ediyor.

Hava Böcek ile evli olan Başkan Böcek'in Mustafa Gökhan isminde bir oğlu var. Başkan Böcek için yarın saat 10.30'da partililer bir karşılama düzenleyecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chp, Antalya Konyaaltı'nda Yine 'Böcek'i Aday Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • şükrü yıldırım: yazıklar olsun chp ayhan zoru kaybettinizzz yuhhhh size yuhh sizin yönetiminize 0 0 Yanıtla

Advertisement