CHP Antalya Milletvekili Baykal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Antalya Milletvekili Baykal Açıklaması

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 7 Haziran'da CHP'den Antalya milletvekili adayı gösterilecek kişilerin ön seçimle belirleneceğini hatırlatarak, "Keşke yerel seçimlerde de örgüt belirleseydi de o mahcubiyetleri yaşamasaydık" dedi.

28.03.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 7 Haziran'da CHP'den Antalya milletvekili adayı gösterilecek kişilerin ön seçimle belirleneceğini hatırlatarak, "Keşke yerel seçimlerde de örgüt belirleseydi de o mahcubiyetleri yaşamasaydık" dedi.

Akseki ilçesinde, CHP'nin seçim bürosunu ziyaret eden Baykal, daha sonra Ömer Duruk Parkı'nda partilileriyle bir araya geldi.

Baykal, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran'daki seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi.

Partisinin adaylarının, aday adayları arasından ön seçimle belirleneceğini dile getiren Baykal, "Çok güzel bir tablo oluştu. Partinin morali yükseldi. Cumhuriyet Halk Partisi'nde böyle ama diğer partilerde hiçbir kıpırdama yok. Onlar Ankara'dan liste bekliyorlar. Gönderecekleri listenin içinde Antalya ile alakası olmayan, Antalya dışından birtakım paraşütle isimlerle gelecekler. Keşke yerel seçimlerde de örgüt belirleseydi de o mahcubiyetleri yaşamasaydık" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Antalya Milletvekili Baykal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement