CHP, Battalgazi ve Yeşilyurt'a Atama Yaptı - Son Dakika
Yerel

CHP, Battalgazi ve Yeşilyurt'a Atama Yaptı

CHP, Battalgazi ve Yeşilyurt\'a Atama Yaptı

CHP, Büyükşehir Yasası nedeniyle merkez ilçenin kapatılması üzerine Malatya'nın Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Teşkilatlarına yeni yönetimlerini atadı.

01.10.2013 16:06  Güncelleme: 16:16

MALATYA (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi, Büyükşehir Yasası nedeniyle merkez ilçenin kapatılması üzerine Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Teşkilatları'na yeni yönetimlerini atadı. CHP Battalgazi İlçe Başkanlığına Abdulvahap Ayzabar, CHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına ise Banu sevil atandı.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, "Büyükşehir nedeniyle merkez ilçe ortadan kaldırılıyor. Mevcut olan Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerin idari sınarları değiştirilerek, iki yeni ilçe oluşuyor. Bu kapsamda CHP olarak her iki bölgenin özelliklerini, bölgesel yapıların göz önünde bulundurarak, her iki ilçemizde yeni yönetimlerimizi oluşturduk" dedi.

Kiraz; CHP Yeşilyurt ilçe Başkanlığına Banu Sevil'in atandığını belirterek, yönetim kurulunun ise Hasan Küçüker, Ömer Şahin, Abbas Akıncı, Hüseyin Karabağ, Mustafa Karacan, Hayrettin Küçükaslan, Suzan Baydoğan, Hayati Kaya, Hüseyin Çelik, Muharrem Gemici, Mustafa Çiçek, Zeliha Genç, Yalçın Güzel, Hüseyin Tekbaş ve Aziz Tatlıcı'dan oluştuğunu kaydetti.

CHP Battalgazi İlçe Başkanlığı'na ise eski Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar'ın atandığını belirten Kiraz, Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu'na ise şu isimlerin getirildiğini belirtti:

Mehmet Ekici, Naci Yetkin, Aysel Özhan, Turan Canbay, Haşim Katırcı, Hülya Kılınç, Ünsal Öz, Arif Güldoğan, Hüseyin Korkmaz, Abuzer Apaki, Mustafa Boztepe, Aydoğan Taşkıran, Salih Şahin, Abuzer Yolcu, Haydar İnal ve Ali Kemal Oğuz. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP, Battalgazi ve Yeşilyurt'a Atama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement