CHP Çankaya Adayı Taşdelen: Gün Birlik Günüdür - Son Dakika
Güncel

CHP Çankaya Adayı Taşdelen: Gün Birlik Günüdür

Ankara'da solun adayları Divriği Vakfı'nda kahvaltıda bir araya geldi.

09.03.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da solun adayları Divriği Vakfı'nda kahvaltıda bir araya geldi. CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen'in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, HDP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salman Kaya ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sol Ortak Adayı Kaya Güvenç katıldı.

Kahvaltıda adaylar tek tek kendilerini ve projelerini tanıttı, Türkiye'nin faşizm ve diktatörlüğe doğru sürüklendiği savunularak, bu gidişe "Dur" denilmesi için güç birliği çağrısında bulunuldu.

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen de konuşmasına, "Değerli dostlar, canlar, burada birlik beraberlik içinde olmaktan çok mutluyum" diyerek başladı. Taşdelen şunlar dedi:

"Bu seçim normal bir yerel seçim değil. Ülke hızla faşizme doğru ilerliyor. Her zaman olduğu gibi tarihin bize gösterdiği bir gerçek var. Bir yönetim ne kadar güçlü olursa olsun, ne kadar baskı yaparsa yapsın gün gelir, şafak söker, halk gelir kendi iktidarını alır. Bunu Şili'de, Almanya'da, Arjantin'de gördük. Çankaya'nın sembol ettiği değerler var. Çankaya Cumhuriyet'in simgesi, özgürlüğün simgesi, Mustafa Kemal aydınlığının simgesi biz bu değerleri koruyacağız. Çankaya özgürlük adası olacak. Gün, birlik, dirlik ve omuz omuza olma günüdür. Sizlerle el ele omuz omuza olmak benim gururumdur. "Benim Kabem insandır' söylemiyle Çankaya'yı birlikte yöneteceğiz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Çankaya Adayı Taşdelen: Gün Birlik Günüdür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement