CHP Çüngüş'te Miting Düzenledi - Son Dakika
Yerel

CHP Çüngüş'te Miting Düzenledi

CHP Çüngüş\'te Miting Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır'ın Çüngüş Belediye Başkan adayı Ali Suat Akmeşe, düzenlenen mitingde halka hitap etti.

29.03.2014 12:55

Mitinge Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır'ın Çüngüş Belediye Başkan adayı Ali Suat Akmeşe'nin yanı sıra CHP Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Ay, Kayapınar Belediye Başkan adayı Ayşe Yelkovan, Yenişehir Belediye Başkan adayı Veysi Aghan, Bağlar Belediye Başkan Adayı İkram Yağar,Sur İlçe Belediye Başkan Adayı Tuncay Tunce ve İl Parti Meclis Üyeleri de katıldı.

Seçim çalışmaları esnasında İlçeye verdikleri rahatsızlık dolayı özür dileyerek başlayan (CHP) Diyarbakır'ın Çüngüş Belediye Başkan adayı Ali Suat Akmeşe, "Seçimler demokratik bir yarıştır. Bu yarışta bize destek veren halkımıza teşekkürü borç bilirim. Sizlerin desteğiyle Çüngüş'te iki dönem başkanlık yaptım. Başkanlık yaptığım süreçte her zaman adaletli bir yönetimi seçtik ve hiçbir partinin üyesi diye ayırmaksızın hizmet ettik. Siyasi görüşü ne olursa olsun ayırt etmeden de hizmetimize devam edeceğiz" dedi. Çüngüş Belediye Başkan Adayı Akmeşe Mitingdeki konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ben bu İlçeye ve Halka sevdalı olduğum için tekrar aday oldum. Bana Bu adaylığı layık görenlere ve beni destekleyen halkıma teşekkür ederim. Bakın sevgili vatandaşlarım Bize Bir hastaneyi çok gördüler. Bu memlekette 13 bin kişi yaşamakta, Bize bir hastaneyi çok gördüler. Biz bunların takipçisi olacağız. Hizmet yaparken herkesin öncelikli sorunlarını göz önünde bulunduracağız. Ben Size Hizmetkar olmaya geldim. İnşallah sorunlarımızı hep birlikte aşacağız. Bu yolları Büyükşehir Belediyesi yapmazsa ben yapacağım. Belediye çalışanları bir yıldır maaş alamıyor. Benim dönemimde böyle bir sorun olmayacaktır. Belediye çalışanları bütün haklarını alacaktır. Gençlere yönelik Kültür ve Gençlik merkezleri kurup, halı saha yapacağız. Bir mobil ev kurarak gençlere internet erişimi sağlayacağız"

PARTİMİZLE BERABER EMRİNDE OLACAĞIZ

CHP'Lİ Başkan Adayı Ali Suat Akmeşe daha sonra sözü Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın'a bıraktı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çüngüş halkına selamını getirdiğini ifade eden İl Başkanı Sayın, "Suat Akmeşe başkan seçildiği takdirde Çüngüş'ün yüzünü güldürecektir. AKP iktidarı can çekişmektedir. Başkan Adayımız seçilirse Büyükşehir Belediyelerinin de destek sözü var. Çüngüş halkı İstanbul'da ve İzmir'de gezerken gururla bizim belediye başkanımızda Cumhuriyet Halk Partilidir diyebilecektir. Çüngüş'ün vatandaşları tekrardan Suat Akmeşe'nin başkanlığında heyecanlanıp canlanacaktır. Belediye çalışanları Geçmiş dönem Belediye Başkanından maaşlarını alamadıklarını söylediler. Biz bu haksızlığı ortadan kaldıracağız. Biz Başkanımızla ve partimizle beraber sizlerin emrinizde olacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel CHP Çüngüş'te Miting Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement