CHP Eskişehir Milletvekili Batum Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Eskişehir Milletvekili Batum Açıklaması

CHP Eskişehir Milletvekili Batum Açıklaması

"Kim ne derse desin, ne kadar aksini söylerse söylesin, hayvancılığın durumundan, buğdayının, ayçiçeğinin, şeker pancarının hatta Karadeniz için fındığının, çayının para etmemesinden memnun değil"

19.04.2014 15:45

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, "Kim ne derse desin, ne kadar aksini söylerse söylesin, hayvancılığın durumundan, buğdayının, ayçiçeğinin, şeker pancarının hatta Karadeniz için fındığının, çayının para etmemesinden memnun değil" dedi.

Batum, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde düzenlediği program kapsamında, CHP Malkara İlçe Başkanlığı'nı ve Malkara Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından, Batum, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun ve partililerle birlikte Çavuşköy mahallesindeki bir restoranda düzenlenen programa katıldı.

Batum, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Malkara'ya, ilçede kısa dönem askerlik yapan oğlunu ziyeret etmek için geldiğini belirtti.

30 Mart'taki yerel seçimleri değerlendiren Batum, "Yaşadığımız 10-12 yıllık süreçte AK Parti'nin oy kaybetmediği, tam tersine gücünü arttırdığı düşünülüyor. Bazen bu olgu başka partilere oy veren seçmenlerde tedirginlik, hatta yılgınlık yaratabiliyor. Oysa Türkiye'de yüzde 40-45 oy var" diye konuştu.

Türkiye'de vatandaşların ekonomik sistemden memnun olmadığını ileri süren Batum, "Kim ne derse desin, ne kadar aksini söylerse söylesin, hayvancılığın durumundan, buğdayının, ayçiçeğinin, şeker pancarının hatta Karadeniz için fındığının, çayının para etmemesinden memnun değil. ve daha farklı bir ekonomik sistem daha farklı bir çocuklarına gelecek istiyor. Trakya bu bakımdan çok önemli. AK Parti ne yaparsa yapsın, biz Trakya'nın sesini mutlaka dinlemeliyiz. Bu açıdan baktığımızda 12-0 da çok önemli" şeklinde konuştu. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Eskişehir Milletvekili Batum Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement