CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "İki Elin Sesi Var Senfoni Orkestrası"Nın Konserini İzledi - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "İki Elin Sesi Var Senfoni Orkestrası"Nın Konserini İzledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rahşan Ecevit’le birlikte, Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası’nın konserini izledi.

10.12.2015 01:48

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rahşan Ecevit'le birlikte, Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası'nın konserini izledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfonisi Orkestrası'nın, Ankara Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'ndaki konserini izledi. Konsere, Kılıçdaroğlu ile beraber Rahşan Ecevit, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP milletvekilleri Aylin Nazlıaka, Mustafa Balbay, Utku Çakırözer ve çok sayıda davetli katıldı.

Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Böyle güzel bir etkinliği katılmak benim için gerçekten onur.Çocuklarımızla gurur duyacağız. 'Çocuklarımız için bir şey söyler misiniz' dediler, aslında onlar için söyleyecek çok sözümüz var ama biz bugün onları dinleyeceğiz, onlarla gurur duyacağız. Onlar geleceğin umudu, Türkiye'nin umudu, hepimizin umudu, onları, onları yetiştiren hocaları, annelerini, babalarını yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı. (OED- - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'İki Elin Sesi Var Senfoni Orkestrası'Nın Konserini İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement