CHP Grup Başkan Vekili İnce Çanakkale'de - Son Dakika
Politika

CHP Grup Başkan Vekili İnce Çanakkale'de

CHP Grup Başkan Vekili İnce Çanakkale\'de

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Çanakkale'nin ilçelerinde partililerle buluştu.

22.03.2014 08:53

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Çanakkale'nin ilçelerinde partililerle buluştu. Biga ilçesinde konuşan İnce, "Nerede Cumhuriyet Halk Partili Belediye yoksa orada yolsuzluk var demektir. Bunu iyi biliniz. Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk'ün emanetidir" dedi.

Çanakkale'nin Biga ilçesine partisinin yerel seçim çalışmaları için gelen CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, vatandaşlara seslendi. Biga'nın Ada Mahallesi'nde düzenlenen mitingde konuşan İnce, "Siz bu adamlara iyi olsun diye oy verdiniz ama onlar ne yaptı? Yolsuzluk ve yasakları getirerek ülkeyi bu duruma soktu. Nerede Cumhuriyet Halk Partili belediye yoksa orada yolsuzluk var demektir. Bunu iyi biliniz. Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk'ün emanetidir. CHP, Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti'dir. CHP, Kurtuluş Savaşı vermektir. CHP, devlet kurmuş bir partidir. Biz senin partin gibi otel lobilerinde kurulmadık, savaş meydanlarında kurulduk. Başbakan demeyeceğim, 'Uzun Adam' diyorlar ya işte o Uzun Adam, başına kadar yolsuzluğa batmıştır. O Uzun Adam var ya bizim şiddet olaylarına karışmamızı istiyor. Buradan gençlere sesleniyorum; sakın şiddet olaylarına karışmayın" dedi.

İnce, CHP Biga Belediye Başkan Adayı İsmail Işık'ı da tanıtarak, "İşte bu kalabalık, işte bu insan sevgisidir. Biga'ya CHP yakışır, Biga'ya İsmail Işık yakışır" diye konuştu.

Mitinge Çanakkale Milletvekilleri Serdar Soydan, Ali Sarıbaş, Çanakkale il başkanı Hamza Karagöz, Karabiga CHP Belediye Başkan Adayı Muzaffer Karataş, Gümüşçay CHP Belediye Başkan Adayı Tamer Ergün ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Grup Başkan Vekili İnce Çanakkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement