CHP Grup Başkanvekili Özel Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Grup Başkanvekili Özel Açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, hiçbir görevi aynı şekilde iki dönemden fazla tekrarlamadığını belirterek, "Şimdi grup başkanvekilliği yapıyoruz.

08.10.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, hiçbir görevi aynı şekilde iki dönemden fazla tekrarlamadığını belirterek, "Şimdi grup başkanvekilliği yapıyoruz. Böyle 60'lı 70'li yaşlara kadar başladığı bir görevi 30 sene sürdürenlerden olmayacağım" dedi.

Özel, beraberinde CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ile partisinin Yunusemre İlçe Teşkilatı tarafından Caka Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte, Manisa'daki hemşehri derneklerinin başkan ve temsilcileriyle bir araya geldi.

1 Kasım seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özel, AK Parti'nin yeni seçim vaatlerinin CHP'nin beyannamesinden faydalandığını, vaatlerinin tutulması durumunda işçilerin kazanacağına işaret etti.

Parti olarak gençleşmeye önem verdiklerini kaydeden Özel, "Ben hayatımın tüm kademelerinde hep en genç sıfatını taşıdım. En genç oda başkanı, en genç Türk Eczacılar Birliği Yöneticisi, en genç genel sekreter, en genç Manisa Belediye Başkan adayı derken gelinen noktada artık bir sorumluluk var. Ben 40 yaşımı geçtim ve artık en genç değilim. Gençliğin ekmeğini yemek bir yere kadar. Bundan sonra bu partide, bulunduğumuz her yerde gençlerin önünü açma zamanıdır. Bu sorumluluğu yerine getirmezsek, o zaman Özgür Özel'in bunca zaman en genç diye sizin takdir ettiğiniz, siyaset ayrımı yapmadan bağrınıza bastığınız birisi burada sorumluluğunu yerine getirmemiş olur" dedi.

İki dönem vurgusu

Özel, "bulunduğu hiçbir görevi iki dönemden fazla yapmadığını, milletvekilliği görevinin de ikinci dönemini tamamladığını" belirterek, şöyle konuştu:

"Şimdi grup başkanvekilliği yapıyoruz. Böyle 60'lı 70'li yaşlara kadar başladığı bir görevi 30 sene sürdürenlerden olmayacağım. Bunu gençlerin önünde ve sizlerin yanında söyleyeyim. Bundan sonraki süreçte grup başkanvekilliği görevinde ne kadar kalırız bilinmez ama CHP'i iktidar ve genel başkanını başbakan yapacağımız bir süreci başlatmadan, bundan 4 sene sonra ikinci bir dönemi tamamladıktan sonra halihazırda bizde bir iktidar umudu ve bir başbakanlık CHP Genel Başkanı'nın ve değerli milletvekilinin bu ülkeyi yönettiği noktaya gelinmediği takdirde bu bizim hatamızdır eksiğimizdir. Bunun için her türlü fedakarlığı, her türlü ön açmayı, her türlü eleştiriye göğüs germeyi ama CHP'nin siyasetine bir dinamizm katmayı bir görev biliyoruz. Gençlerimize katkı sağlayan ve onlara destek veren tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz."

Manisa Hemşehri Dernekleri Platformu Dönem Sözcüsü İsa Özdemir ise siyasi partilerle yapılacak işbirliğiyle kentin çağdaş bir hale bürüneceğine inandığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Grup Başkanvekili Özel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement