CHP İl Başkanı Köse Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP İl Başkanı Köse Açıklaması

"Gaziantep, gittikçe keşmekeşleşen bir trafik ve altyapı sorunuyla karşı karşıya bulunuyor"

27.01.2015 13:13

CHP İl Başkanı Sait Köse, Gaziantep'in gittikçe artan sorunlarla karşı karşıya kaldığını söyledi.

Köse, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kentte eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye kadar birçok konuda sorun yaşandığını belirtti.

Yerel yöneticilerin bu sorunları çözebilecek iradelerinin olmadığını ileri süren Köse, "Gaziantep, gittikçe keşmekeşleşen bir trafik ve altyapı sorunuyla karşı karşıya bulunuyor. Çok büyük imar haksızlıkları, usulsüzlükleri ve uygulamalarıyla karşı karşıya" dedi.

Gaziantep'e yapılması planlanan 1800 yataklı bölge hastanesi yerine şehrin çeşitli bölgelerine 300 veya en fazla 500 yataklı hastaneler yapılmasını öneren Köse, şunları kaydetti:

"Dünyanın hiçbir yerinde 1800 yataklı bir hastane kompleksi yapılmıyor. Bu kadar büyük sağlık tesisi yapılmıyor. Yapılmaması da gerekir. Siz 1800 yataklı bir hastaneyi bir noktada yapıp altından kalkılmaz sorunlar yaratacağınıza gelin bunu 300-500 yataklı hastaneler şeklinde ve kentin muhtelif yerlerine dağıtın. İnsanların sağlık hizmetine ulaşması için çok daha iyi bir iş yapmış olursunuz. Hem de hizmeti insanların ayağına götürmüş olursunuz."

Yunanistan'daki seçimde sol bir partinin iktidara geldiğini anımsatan Köse, sırada İspanya, İtalya ve Türkiye'nin olduğunu ifade etti.

Haziran ayındaki seçimde CHP'nin tek başına iktidara geleceğini savunan Köse, "Telaş içindeler, ayakları dolaştı. Yüzükoyun kapanacakları tarih 7 Haziran. İktidara geldiğimiz o gün bütün hesapları soracağız" diye konuştu.

Köse, seçime girecek adaylarını, tüm üyelerinin katılımıyla yapacakları ön seçimle belirleyeceklerini de sözlerine ekledi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İl Başkanı Köse Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement