CHP İlçe Başkanının Kayıp Oğlu Bulundu - Son Dakika
Güncel

CHP İlçe Başkanının Kayıp Oğlu Bulundu

CHP İlçe Başkanının Kayıp Oğlu Bulundu

Bitlis'in Ahlat ilçesinde CHP İlçe Başkanı Rafet Subaşı'nın 16 gündür kayıp olan oğlu Altınay Subaşı, Van'da bulunarak ailesine teslim edildi.

20.06.2015 10:49  Güncelleme: 10:53

Bitlis'in Ahlat İlçesi'nde CHP İlçe Başkanı Rafet Subaşı'nın 16 gündür kayıp olan oğlu 17 yaşındaki Altınay Subaşı, Van'da bulunarak ailesine teslim edildi.

CHP Ahlat İlçe Başkanı Rafet Subaşı'nın lise 2'nci sınıf öğrencisi oğlu Altınay Subaşı, 4 Haziran gününden itibaren kayıplara karıştı. Aile günlerden bu yana kayıp Subaşı'nı bulabilmek için seferber olurken, mutlu haber dün geldi. Van'da şehirlerarası otobüs çalışanı tarafından bulunan Subaşı ailesine teslim edildi. Bir öfke sonucu evi terk ettiğini belirten Atılay Subaşı, 16 günden bu yana Van'daki camilerde uyuduğunu belirterek, "Eve döndüğüm için mutluyum. Aileme kavuştum" dedi.

Baba Rafet Subaşı ise, ailece çok mutlu olduklarını ve her zaman içlerinde bir ümit beslediklerini söyledi. Gece yarısı gelen telefonla oğlunun Van'da olduğunu öğrendiğini anlatan Rafet Subaşı, şöyle dedi:

"Gelen telefon bizi sevince boğdu. Van'da otobüs firması çalışanı, oğlumun yanında olduğunu söyledi. Israrla oğlumla görüşmek istedim. Telefonda oğlumun sesini duyunca hemen Van'a gidip oğlumuzu alıp geldik. Böylesine bir durumu Allah kimseye yaşatmasın. Şu anki ağlamam üzüntüden değil, sevincimden ağlıyorum." - Ahlatbitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP İlçe Başkanının Kayıp Oğlu Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement