CHP Irak'a Heyet Gönderiyor - Son Dakika
Politika

CHP Irak'a Heyet Gönderiyor

CHP Irak\'a Heyet Gönderiyor

Irak'ta kaçırılan 18 Türk işçiyle ilgili CHP, Irak'ın Başkenti Bağdat'a 3 milletvekilinden oluşan bir heyet gönderecek.

04.09.2015 17:36  Güncelleme: 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak'ta kaçırılan 18 Türk işçi için bir araştırma komisyonu kuran CHP, Irak'ın başkenti Bağdat'a konuyla ilgili incele yapılması ve temaslarda bulunulması için, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan başkanlığında 3 milletvekilinden oluşan bir heyet gönderiyor.

YERİNDE İNCELEYİP TEMASLARDA BULUNACAK

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın'ın geçtiğimiz günlerde Bağdat'ta kaçırılan işçilerin durumunu yerinde incelemek, temaslarda bulunmak ve aileleriyle bilgi paylaşmak üzere görevlendirildiğini söyledi.

"İŞÇİLERİN AİLELERİ KOCAELİ'DE YAŞIYOR"

Tahsin Tarhan başkanlığındaki heyetin Bağdat'a gideceğini belirten Özel, "Bağdat'a gidiyorlar yarın sabah 10 uçağı ile İstanbul'dan hareket edecekler, grubun resmi görevlendirmesi. Tahsin Tarhan heyete başkanlık ediyor. İşçilerin önemli bir kısmı Kocaeli'de, aileler Kocaeli'nde yaşıyor, Kocaeli'nden gitmişler şantiyeye" dedi.


Son Dakika Politika CHP Irak'a Heyet Gönderiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • sonuç: Kaçırılan işçiler bu devletin vatandaşı değil mi ? Devlet nerede, CHP heyeti gidip ne yapacak orada Boşuna masraf ! 4 12 Yanıtla
  • TÜRK: ORTAĞIN YANINA GİDİYOR 2 7 Yanıtla
  • koc: Chp var erbaali kos. 1 1 Yanıtla
  • Oyun: Anlaşıldı işçilerin kaçırılmasında chp nin parmağı var şimdide almaya gidiyorlar ki 1 kasımda oy yükseltsin 1 1 Yanıtla
  • Hadiiiiiiiiooooooooooooòpp: Bunlar bolgede ne kadar rahat dolasiyor pkk bunlar koruyor ayni yolunuzu yolcusu uyan kendini daha hala Ataturkun partisini tutuyorum diyen kendini aydin zannedin capulcular orada Ataturk partisimi kaldi pkk ikinci uzantisi hdp nin yetmedigi yerde devre ye giriyorlar 0 2 Yanıtla
  • doğrucu Davut: Tüm AKP trolleri el birliğiyle bu habere yorumlar yazmış !! Ama her zamanki gibi haberin ne oldugunu bile anlamadan yazmışlar, işçileri kurtarmak için CHP nin PKK ile görüşeceği düşüncesi yazdıkları yorumların hemen hemen hepsinde var.. İşçileri bağdat civar şii islami gruplardan birisi kaçıırdı, ayrıca CHP yi bu konuda eleştireceğinize AKP neden hiç birşey yapmıyor diye düşünmeniz gerekirdi..AKP 1 sene kadar önce Musuldaki konsolosluk baskınını göz göre göre izlemiş, hiç bir şey yapamamıştı. 1 1 Yanıtla
  • gurbet: chp ortakmı 1 0 Yanıtla
  • Hadiiiiiiiiooooooooooooòpp: Tanal gideydi bari geri gelmezde kurtuluruz belki kör kursuna gider gokkusagi seni 0 1 Yanıtla
  • batman: kendini bir şey sanıyor 1 0 Yanıtla
  • ER: DAVUT SUNA EMIN OLKI 18 İŞCİYI KACIRANLAR CHP NIN SURIYEDEKI KOLUDUR SECIM KAMPANYASI BUNLAR SURUÇ VE DIYARBAKIRDAKI PATLAMALAR KIME OY KAZANDIRDI HDP YE KIM YAPTI PKK 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Boyabat Kaymakamlığı, Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verdi
    09:50 Boyabat Kaymakamlığı, Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verdi

    Boyabat Kaymakamlığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü kapsamında şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarına iftar yemeği düzenledi. Kaymakam Enver Yılmaz, programda katılımcılara teşekkür ederek, şehitleri ve gazileri rahmet ve minnetle anıldığını belirtti. Programa, Boyabat Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Komisyonu Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü ve diğer yetkililer katıldı.

  • Aydın'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan 38 şahıs yakalandı
    09:49 Aydın'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan 38 şahıs yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahıslara yönelik iki günde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 38 şahıs yakalandı. Operasyonlarda hırsızlık, uyuşturucu, yağma, resmi belgede sahtecilik, cinsel istismar ve fuhuş gibi suçlardan aranan şahıslar bulundu.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kayseri'ye geliyor
    09:45 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kayseri'ye geliyor

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cuma günü Kayseri'ye gelerek sanayici ve işadamları ile görüşecek. Ayrıca bir dizi program gerçekleştirecek ve iftar programına katılacak.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla iftarda buluştu
    09:45 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla iftarda buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Efeler'de Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftara 5 binden fazla Aydınlı katıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de iftar sofraları kurdu.

  • Bu da '10 teker' seçim kamyonu
    09:41 Bu da '10 teker' seçim kamyonu

    Ordu'nun Altınordu ilçesine bir belediye başkan adayı, 10 tekerli kamyonla seçim çalışmalarını yürütüyor. Maddi imkansızlıklar nedeniyle seçim otobüsü kiralayamayan aday, kendi iş yerine ait kamyonu seçim aracı olarak kullanıyor.

  • Sivas'ın Ulaş ilçesinde şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenlendi
    09:40 Sivas'ın Ulaş ilçesinde şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenlendi

    Sivas'ın Ulaş ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı gerçekleştirildi.

  • Ordu'da Belediye Başkan Adayı Kamyonla Seçim Çalışmalarını Yürütüyor
    09:39 Ordu'da Belediye Başkan Adayı Kamyonla Seçim Çalışmalarını Yürütüyor

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde 33 yıllık esnaf olan Orhan Gündoğdu, maddi imkansızlıklar nedeniyle seçim otobüsü kiralayamayınca kendi iş yerine ait 10 tekerli kamyonu seçim aracı olarak kullanmaya karar verdi.

  • Hakkari'de Kaymakam Kumcu, Şehit Aileleriyle İftar Programında Buluştu
    09:37 Hakkari'de Kaymakam Kumcu, Şehit Aileleriyle İftar Programında Buluştu

    Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, şehit aileleriyle iftar programında bir araya geldi. İftar yemeğinde şehit aileleriyle ilgilenen Kaymakam Kumcu, devletin temsilcileri olarak şehit ve gazilerin ailelerine minnet ve şükran borçlu olduklarını belirtti. İftar yemeğine 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Atilla Dündar, Belediye Başkanı Ensar Dündar, ilçe protokolü, şehit ve gazi aileleri katıldı.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    09:32 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Şüphelilerin çeşitli suçlar işlediği tespit edildi.

  • Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi
    09:31 Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği Harmancık'ta gerçekleşti. Harmancık Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine 2 bin 500 kişi katıldı. Yoğun katılımdan dolayı cadde trafiğe kapatılarak masalar kuruldu. İftar programına Bursa Ak Parti Milletvekili Osman Mesten, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Mesten, muhtarlar ve Harmancıklı vatandaşlar katıldı. Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, memnuniyetini belirterek hayırsever destekleriyle iftar çadırının her gün hizmet verdiğini ve katılımcılara teşekkür etti. Etkinlikte Hacivat Karagöz gösterisi de yapıldı.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Tarsus'ta esnafı ziyaret etti
    09:29 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Tarsus'ta esnafı ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ilçesinde Kırklar Pazar Yeri'ni ve Atatürk Caddesi esnafını ziyaret etti. Seçer'e yoğun ilgi gösterildi ve vatandaşlar desteklerini dile getirdi. Ziyaret sırasında vatandaşlara hizmet broşürü, pazar çantası ve oyuncak dağıtıldı.


Advertisement