CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Aslan'dan Seçim Hedefi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Aslan'dan Seçim Hedefi Açıklaması

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Aslan\'dan Seçim Hedefi Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ilçe örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
Menemen'e giden ve ilçeye bağlı 65 köy ve mahalle muhtarı başta olmak üzere...

16.11.2013 11:23

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ilçe örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Menemen'e giden ve ilçeye bağlı 65 köy ve mahalle muhtarı başta olmak üzere vatandaşlarla bir araya gelen Hüseyin Aslan, yerel seçimde aday gösterilmesi durumunda İzmir'deki seçim hedefini 'en az yüzde 60' olarak açıkladı.

Aslan, "Bu seçim ülkemiz açısından da yaşadığımız kentimiz açısından da hayati derecede öneme sahip. Burada gördüğüm heyecan, coşku ve istek Cumhuriyet Halk Partili'lerin seçimin önemini kavradığını fazlasıyla gösterdi. Hedefimiz en az yüzde 60" dedi.

Aslan'ı, CHP Menemen İlçe Başkanlığı'nda Başkan Kazım Hürol Talak ve kalabalık bir partili grubu karşıladı. Yoğun sevgi gösterileri ve alkışlar arasında tüm partililerle teker teker kucaklaşan Aslan, yerel seçim süreci ve adaylığına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

CHP İNSAN DEMEK, TÜRKİYE DEMEK

Aktif siyasete tarihi misyonu olan CHP saflarında başlamış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aslan, aday olmaktan gurur duyduğunu, "Cumhuriyet Halk Partisi örgüt demek. Cumhuriyet Halk Partisi birlik ve beraberlik demek. Cumhuriyet Halk Partisi bütünleşme demek. Emek demek, alınteri demek, eşitlik demek. Cumhuriyet Halk Partisi insan demek, Türkiye demek. Böyle bir siyasi yapının içinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na talip olmak da benim için gurur demek" sözleriyle dile getirdi.

ASLAN: HAYATIM EMEK VE ALINTERİ ÜZERİNE ŞEKİLLENDİ

Yaşamının emek ve alınteri üzerine şekillendiğini, 20 yıla yakın süre sürdürdüğü İzmir Gazeteciler Sendikası (İGS)Şube Başkanlığı görevi ile örgütlü mücadelenin bizzat içinde yeraldığını kaydeden Aslan, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Bugün Ege-Koop'ta elde ettiğim başarımı örgütlü mücadelenin gücüne olan inancıma, birlik ve beraberliğe verdiğim öneme ve ortak aklı olmazsa olmazlardan biri olarak kabul etmeme borçluyum. Bu sebepledir ki, cumhuriyeti, demokrasiyi, özgürlükleri, emeğin yüceliğini ve tam bağımsız, kendi ayakları üzerinde durabilen Türkiye'yi savunan CHP'nin, güçlü, inançlı ve donanımlı bir örgütle yerelde ve genelde iktidar olmaması için bir neden yoktur. Hepimize düşen görev birleşmek, bir olmak, bütün olmaktır. Bugün burada Menemen ilçe örgütü bunu fazlasıyla ortaya koymuştur. Burada gördüğüm heyecan, coşku, istek CHP Menemen örgütünün hem ülkemiz hem de kentimiz açısından hayati öneme sahip 2014 yerel seçimin önemini kavradığını net bir şekilde göstermiştir. Değişmeyen tekşey değişim ihtiyacıdır. Bunu da biz sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Yaşanan sorunları da aynı heyecan, aynı coşku ve kararlılıkla birlikte çözeceğiz. Başta Büyükşehir olmak üzere İzmir'in dört bir tarafında 'dost kapısı belediyeleri' hakim kılacağız. Hedefimiz en az yüzde 60."

ŞAHİN: HÜSEYİN ASLAN ABİMİN EN İYİ REFERANSI GEÇMİŞİ…

Partililerin soru yağmuruna tuttuğu Aslan, alkışlar arasında Menemen Belediyesi'ni de ziyaret ederek, Başkan Tahir Şahin ile de biraraya geldi.

Başkan Tahir Şahin, Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan ile birlikte ilçelerinde başlattıkları Villakent ve Keyifli Yaşam Evleri gibi projeler nedeniyle vatandaşların da mutlu olduğunu belirtti ve Aslan'a teşekkür etti.

Başkan Şahin, " Hüseyin Aslan abim İzmir'imizim markası olmuş önemli bir şahsiyettir. İzmir yaptıklarıyla, açıkladığı projeleriyle ve bugüne kadar kazandırdığı tüm eserleriyle geçmişi zaten mükemmel bir referanstır. Kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Aslan'dan Seçim Hedefi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement