CHP Kırklareli Milletvekili Dibek: "Türk Tarihine Altın Harflerle Yazılan Çanakkale Zaferi'nin... - Son Dakika
Yerel

CHP Kırklareli Milletvekili Dibek: "Türk Tarihine Altın Harflerle Yazılan Çanakkale Zaferi'nin...

CHP Kırklareli Milletvekili Dibek: "Türk Tarihine Altın Harflerle Yazılan Çanakkale Zaferi\'nin...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Çanakkale Zaferi'nin 99'uncu yıl dönümünü kutlamanın mutluluk ve kıvancını yaşadıklarını söyledi.

17.03.2014 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Çanakkale Zaferi'nin 99'uncu yıl dönümünü kutlamanın mutluluk ve kıvancını yaşadıklarını söyledi. Dibek, "Çanakkale Zaferi, dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı, güç dengelerinin değiştiği, olayların akışı üzerinde Türk Ulusunun belirleyici bir rol oynamıştır" dedi.

Dibek 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99. yıl dönümünde yayımladığı mesajda, "Bağımsızlık savaşımızın öncüsü Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yaşamını ülkesine adayan tüm kahramanlarımıza, geçmişi büyük zaferlerle dolu şanlı ordumuza, yurdunu canından üstün bilen şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet duyuyoruz. Bizler bugün bağımsız, onurlu ve başı dik bir ulus olarak özgürce yaşıyor ve çağdaşlaşma yolunda ilerliyorsak, bunu şehitlerimize ve ülkesi için her şeyini ortaya koyan yurttaşlarımıza borçluyuz. Birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz her zaman gönlümüzde yaşayacaktır" ifadelerini kaydetti.

Türk ulusunun şehitlerinin özverilerini hiçbir zaman unutmayacağını hatırlatan Dibek, "Birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz her zaman gönlümüzde yaşayacaktır. Şehitlerimize olan borcumuzu ödemenin tek yolu, Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatarak, bölünmez bütünlüğümüzü korumak, ulusal değerlerimize sahip çıkmak, ülkemize, birlik ve beraberliğimize yönelen tehditlere kararlılıkla karşı koymaktır" açıklamasında bulundu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kırklareli Milletvekili Dibek: 'Türk Tarihine Altın Harflerle Yazılan Çanakkale Zaferi'nin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement