CHP'li Adaydan Ak Partili Başkana Dostluk Ziyareti - Son Dakika
Yerel

CHP'li Adaydan Ak Partili Başkana Dostluk Ziyareti

CHP\'li Adaydan Ak Partili Başkana Dostluk Ziyareti

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, CHP belediye başkan adayı İsmail Işık, ilçe teşkilatı ile birlikte Belediye başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Özkan’ı ziyaret etti.

28.01.2014 17:30

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, CHP belediye başkan adayı İsmail Işık, ilçe teşkilatı ile birlikte Belediye başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Özkan'ı ziyaret etti.

Seçimlerin demokrasi ortamında geçmesi için AK Parti belediye başkan adayı ve Biga belediye başkanı Mehmet Özkan' ı makamında ziyaret eden CHP Belediye Başkan Adayı İsmail Işık hayırlı olsun dileklerini iletti. CHP Biga belediye başkan adayı İsmail Işık, "Seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesi dileğiyle bugün burada bulunuyoruz. Biz kimseyle düşman değiliz. Biga'nın daha güzel bir şehir olması için birlikte hareket etmek gerekir ve biz bunun adımlarını atıyoruz. Seçimlerin Biga' da huzurlu bir ortamda geçtiğini herkes biliyor ve şu anki seçimlerin de yine aynı ortamda geçmesini diliyoruz. Tüm siyasi partiler için ve güzel Biga'mız için hayırlısı olsun" dedi.

Dostluk mesajlarını yoğun olduğu ziyarette Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, "Önemli olan Biga' ya hizmettir. Centilmence ve dostça tatlı rekabetimizi sürdürelim. Biz buraya seçimle geldik. Bizden öncesi de vardı ve bizden sonrası da olacaktır. Demokrasi olduğu için bugün burada bulunuyoruz ve demokrasiye inanan birisi olarak kimsenin seçim çalışmalarına engel olmam. Bu süreçte engel olmak istediğim tek konu çevre kirliliğidir. Parti yönetimleri bir araya gelip seçim sürecinde duraklara, direklere, duvarlara yapıştırılan afişlere beraber engel olalım" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Adaydan Ak Partili Başkana Dostluk Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement