CHP'li Adayların Dernek ve Mahalle Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

CHP'li Adayların Dernek ve Mahalle Toplantıları Devam Ediyor

CHP Milletvekili adayları ve CHP Muratpaşa İlçe örgütü Dernek ve mahalle toplantılar devam ediyor.

31.05.2011 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Milletvekili adayları ve CHP Muratpaşa İlçe örgütü Dernek ve mahalle toplantılar devam ediyor.

CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve CHP Muratpaşa İlçe örgütü, Otistik Bireyler Spor Kulübü derneğini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret eden Osman Kaptan seçim beyannamesini anlattı. Alevi Kültür Dernekleri Antalya şubesini ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesini de ziyaret eden Osman Kaptan projelerini anlattı

Yeşildere Mahallesinde yapılan toplantıya CHP Milletvekili adayları Osman Kaptan ve Sevgi Doğan katıldı. CHP Muratpaşa ilçe Başkanı Ercan Erkan Yeşildere, mahallesinin sorunlarını ve çözümlerini bildiklerini söyleyerek iki okul yerinin belediye tarafından tahsisinin yapıldığını, Spor kompleksi için kamulaştırma yapıldığını, yolların açılacağını ve bugün Muratpaşa belediyesinde hak sahiplerine tapu dağıtımının yapıldığını ifade etti.

Milletvekili Adayları Osman Kaptan ve Sevgi Doğan Aile sigortası, taşeron sorunu ve emeklilere intibak ve kesintilerin sona ermesi gibi konulara önem vererek seçim beyannamesini anlattılar. Çok sayıda mahallelinin katıldığı yerel sanatçıların şarkılarıyla başlayan toplantının finali mahalle sakinlerinin semah gösterisi ile sona erdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'li Adayların Dernek ve Mahalle Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement