Chp'li Eryılmaz: Emniyet El-Kaide'nin Basın Bürosu Gibi Davranmaya Zorlanmıştır - Son Dakika
Güncel

Chp'li Eryılmaz: Emniyet El-Kaide'nin Basın Bürosu Gibi Davranmaya Zorlanmıştır

Chp\'li Eryılmaz: Emniyet El-Kaide\'nin Basın Bürosu Gibi Davranmaya Zorlanmıştır

CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Reyhanlı patlamasına ilişkin açıklamasına, "Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı açıklama ile El Kaide'nin ülkemizi tehdit ettiği gerçeğini kabul etmiş fakat parantez açarak iddia"...

03.10.2013 16:45

CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Reyhanlı patlamasına ilişkin açıklamasına, "Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı açıklama ile El Kaide'nin ülkemizi tehdit ettiği gerçeğini kabul etmiş fakat parantez açarak iddia edildiği gibi El Kaide'nin Reyhanlı saldırısını yapmadığını belirterek El Kaide'nin Basın Halkla İlişkiler Bürosu gibi davranmaya zorlanmıştır" dedi.

CHP Hatay milletvekilleri Refik Eryılmaz ve Hasan Akgöl, Emniyet'in Reyhanlı açıklamasına ilişkin ortak basın toplantısı düzenledi.

Eryılmaz, hükümetin dün Emniyet Genel Müdürlüğüne bir açıklama yaptırarak devletin kolluk güçleri üstünden kendilerini aklama çabasına girdiğini iddia ederek, şöyle dedi:

"Emniyet Genel Müdürlüğü de yaptığı açıklama ile El Kaide'nin ülkemizi tehdit ettiği gerçeğini kabul etmiş fakat parantez açarak iddia edildiği gibi El Kaide'nin Reyhanlı saldırısını yapmadığını belirterek El Kaide'nin Basın Halkla İlişkiler Bürosu gibi davranmaya zorlanmıştır. Bu açıklamanın El Kaide yerine Türk emniyetince yapılmış olması trajikomik bir tablo yaratmıştır.

Başbakanı bu patlamaların hemen ardından CHP'ye ve milletvekillerine yönelik yönelttiği suçlamalardan dolayı özür dilemeye Cumhuriyet savcılarını da bu son gelişmeler ışığında patlamaların gerçek sorumlularını tespit etmeye davet ediyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Eryılmaz: Emniyet El-Kaide'nin Basın Bürosu Gibi Davranmaya Zorlanmıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement