CHP'li Işık Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

CHP'li Işık Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP\'li Işık Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Işık, Çiçeklidede Spor Lokalinde mahalle halkıyla buluştu.

08.02.2014 14:08

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Işık, Çiçeklidede Spor Lokalinde mahalle halkıyla buluştu.

CHP İlçe Başkanı Kamil Ekrem Pala ve partililerin katıldığı ziyarette İsmail Işık, "Biga Belediyesinin 2004 yıl bütçesi 45 milyon liradır. 10 yıldan buyana harcanan para 450 milyon lira, eski parayla ise 450 trilyondur. Fakat bu kadar büyük bir bütçeden Çiçeklidede'ye yeteri kadar yatırım yapılmamıştır. Sanki her şeyimiz tammış gibi 15 milyon liraya Yeni Belediye Hizmet Binası yapılmaktadır. Mevcut belediye binası daha 14 yıllık ve belediyemiz için yeterlidir. O yüzden biz yeni yapılan hizmet binasını Biga'nın bütün kesimlerine hizmet veren, içerisinde ticari dükkanların, eğitim tesislerinin olacağı, kadınların ve gençlerin zaman geçirebileceği ve kendilerini geliştirebilecekleri kursların düzenleneceği bir eğitim tesisi olarak değerlendireceğiz" dedi.

Işık, "Biga'daki Sivil Toplum Örgütleriyle işbirliği içinde çalışacağız. Halk Meclislerini kurup, çeşitli dönemlerde mahallelilerle buluşup, sorunlarını konuşacağız" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Işık Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement