CHP'li Karayalçın: Meclis ve Proje Tipi Örgütlenmeye İhtiyaç Var - Son Dakika
Güncel

CHP'li Karayalçın: Meclis ve Proje Tipi Örgütlenmeye İhtiyaç Var

CHP\'li Karayalçın: Meclis ve Proje Tipi Örgütlenmeye İhtiyaç Var

Eski Başbakan Yardımcısı ve eski Dışişleri Bakanı CHP'li Murat Karayalçın, iktidar için meclis ve proje tipi örgütlenmeye ihtiyaç olduğunu söyledi.

19.05.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Başbakan Yardımcısı ve eski Dışişleri Bakanı CHP'li Murat Karayalçın, iktidar için meclis ve proje tipi örgütlenmeye ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bir panele katılmak üzere Adana'ya gelen CHP'li Murat Karayalçın, CHP İl Örgütü'nü ziyaret etti. CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve CHP'li Çukurova İlçe Belediyesi Başkanı Soner Çetin'in de eşlik ettiği Karayalçın, CHP İl Başkanı Ayhan Barut ile birlikte partililere seslendi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarken Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini aktaran Karayalçın, "İktidara giden yolda, toplum her kesimiyle ilgili meclisler kurmalıyız. Tarım, spor, nakliye gibi sayılabilecek bütün alanlarda meclisler kurup halkla buluşmalı, sorunları tartışıp çözümler üretmeliyiz. Mesela Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki GAP gibi alanlarda proje tipi örgütlenmeye gitmeliyiz. Sulama alanında kurulacak proje tipi örgütlenme gibi yapılanmalar benim hayalimdir" dedi.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Karayalçın: Meclis ve Proje Tipi Örgütlenmeye İhtiyaç Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement