CHP'li Karayalçın, Sandık Başına Geçerek Oyunu Kullandı - Son Dakika
Politika

CHP'li Karayalçın, Sandık Başına Geçerek Oyunu Kullandı

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) milletvekili aday listesini belirlemek için gerçekleştirdiği ön seçim için sandık başına geçerek oy kullandı.

29.03.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) milletvekili aday listesini belirlemek için gerçekleştirdiği ön seçim için sandık başına geçerek oy kullandı.

CHP, 45 seçim bölgesinde milletvekili aday listelerini belirlemek için bugün ön seçim düzenliyor. Saat 08.00'de başlayan oy kullanma işlemi için sandık başına giden CHP üyeleri, milletvekili aday adayları için oy kullandı. CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın oyunu kullanmak üzere Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geldi. Karayalçın burada davul zurnayla karşılandı. Karayalçın'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla sohbet eden Murat Karayalçın daha sonra oyunu kullanmak üzere sandık başına geçti. Oyunu kullanan Karayalçın, basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

Sözlerine "Hayırlı olsun" diyerek başlayan Karayalçın, " Türkiye'nin 41 ilinden 45 seçim çevresinden Cumhuriyet Halk Partililer bugün bir demokrasi şöleni yaşamaktalar. Bugün Cumhuriyet Halk Partililer bana göre çok güçlü bir siyasi enerji yaratacaklar. ve bu bizi 7 Haziran seçimlerine kadar götürecektir. Bu enerjinin Cumhuriyet Halk Partisi'ni İstanbul'da birinci parti Türkiye genelinde de iktidar yapmasını içtenlikle diliyorum" dedi.

Karayalçın, açıklamalarının ardından oyunu kullanmak için geldiği okuldan ayrıldı - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Karayalçın, Sandık Başına Geçerek Oyunu Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement